در این پست یک مطلب با عنوان طرز تهیه فسنجون سیاه گیلانی را مطالعه خواهید کرد.
مواد مورد نیاز برای 4 نفر:
1-گردو 300 گرم
2-مرغ 6 تکه
3-رب انار 2 قاشق غ
4-رب آلوچه 1 قاشق غ
5-رب گوجه 1 قاشق غ
6-نمک 1 قاشق م
7-فلفل و زرد چوبه 2 قاشق چ
8-آب 6 تا 7 لیوان
9-یخ 5 عدد
طرز تهیه:
گردو هاتون رو با مولینکس له کنین،جوری که وقتی یکم گردو رو بین دو انگشتتون گرفتین و به هم میسابین هیچ زبری ای احساس نکنین.....

داخل ظرفتون 6 تا 7 لیوان آب بریزین و با دست کل گردو رو تو آب حل کنین...
اینطوری....

وقتی به این مرحله رسیدین آب گردوتون رو 2 تا 3 بار از الک ریز رد کنین تا پوست گردوها جدا بشن و یه مایع صاف بدستتون بیاد....

تو عکس قشنگ مشخصه که آب گردو چقدر صافه....
سختی کارتون همین بود...بقیه اش دیگه راحته....
توی آب گردوتون 2 قاشق غذاخوری رب انار،1 قاشق غذاخوری رب آلوچه،1 قاشق غذاخوری رب گوجه،نمک،فلفل و زرد چوبه رو بریزین......بزارین روی گاز....و شعله رو زیاد کنین به مدت 30 دقبقه...

گردوتون جوش میخوره و کم کم رنگ عوض میکنه...و میشه این...

دیگه شعله رو کم کنین و مرغ هاتون رو اضافه کنین...من 3 تا نصف سینه،3 تا ران ریختم(بستگی به طبع خودتون داره)....

مرغ هاتون تو مواد داخل قابلمه غوطه ور میشن...سر قابلمه رو نیمه باز بزارین تا گردو بیشتر از این آب نندازه...

وقتی موادتون روی شعله کم 40 دقیقه جوش خورد(سر قابلمه رو دیگه بردارین)....قالب های یخ رو کناره های قابلمه بندازین تا روغن گردو در بیاد....آب سرد هم میتونین بریزین،فرقی نمی کنه...(این شیوه ی بیرون کشیدن روغن گردو رو هم مادر عزیزم بهم یاد داده بود)همیشه مؤثره...
کارتون با چشیدن تموم میشه...ادویه اگه نیاز داشت بزنین....و فقط روی شعله کم بزارین تا جا بیفته...زمانی که موادتون غلیظ شد یعنی جا افتاده...آبکی نباید باشه....
یه نکته کوچیک هم برای رنگ سیاه فسنجون بهتون میگم:این بستگی به رب انار داره...اما توی گیلان برای اینکه به اینکار کمک کنن توی فسنجون یه وسیله به اسم کاچی میندازن،(شما میتونین از ملاقه ی آهنی،سیخ آهنی استفاده کنین)یعنی در طی درست شدن فسنجون این وسیله ها رو میزارن تا با مواد جوش بخوره...من حتی میخ و نعل هم دیدم که میندازن(البته تمیز هستن همه...و اعتقاد دارن که آهن خاصیت داره...)...حتی بعضی ها 1 تا 2 عدد قرص آهن هم میندازن داخل فسنجون....تا رنگش سیاه بشه...
خوب نترسین...دیدین که ما بدون کمک این وسیله ها تونستیم یه فسنجون سیاه درست کنیم...
اینم نتیجه ی صبر و تحملتون....






اگه یه بار اینطوری درست کنین،عاشق فسنجون میشین....حتی اگه دوست هم نداشته باشین میخورین...
+
نوشته شده در شنبه نهم شهریور ۱۳۹۲ ساعت 12:50 توسط sarah
|
سایر منابع و مطالب مرتبط با طرز تهیه فسنجون سیاه گیلانی
[
برای قرار گرفتن در این لیست از صفحه
تماس با ما
اقدام کنید
]
ashpaazak.blogfa.com
.
فسنجون سیاه گیلانی - آشپزک - blogfa
این روش فسنجون یادگار مادر عزیزمه. ... فسنجون سیاه گیلانی ... طرز تهیه: گردو هاتون رو با مولینکس له کنین،جوری که وقتی یکم گردو رو بین دو انگشتتون گرفتین و ...
ادامه...
www.otaghkhabar24.com
.
طرز تهیه سیاه ترش فسنجان گیلانی | اتاق خبر 24
Apr 8, 2016 - طرز تهیه سیاه ترش فسنجان گیلانی. مواد لازم: آب انار; رب انار ترش; گردو; مرغ محلی; رب گوجه. . سیاه ترش فسنجان گیلانی. طرز تهیه: گردو رو خوب می ...
ادامه...
sarashpazpapion.com
.
دستور پخت فسنجون رشتی | سرآشپز پاپیون
دستور پخت فسنجون رشتی توسط مهسا (گیلان) - این خورشت یکی از خورشت های مجلسی، معروف و متداول گیلان است. ... فسنجون رشتی. طرز تهیه ... گیلانی ها فسنجان را ترش و سياه رنگ می پسندداگر رنگ خورشت به قدر کافی سياه نباشد یک کفگير اهنی ...
ادامه...
cookpad.com
.
فسنجون گیلانی یا ناهارگردو و نکته ها دستورپخت توسط ...
دستورپخت عالی برای فسنجون گیلانی یا ناهارگردو و نکته ها. ... نمیشه آبروتون میره اگه میخواین فسنجون سیاه داشته باشین رب گوجه رو کم کنین یا کلا حذف کنین.
ادامه...
www.bartarinha.ir
.
آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز - برترین ها
Sep 24, 2019 - اما ما میخواهیم راز تهیه یک فسنجان خوشمزه را با شما در میان بگذاریم. ... طرز تهیه: ۱. ابتدا یک پیاز متوسط اندازه یک نارنگی را با رنده درشت، رنده کنید.
ادامه...
pamuh.com
.
چطور "خورش فسنجان" جا افتاده و اصیل شمالی درست کنم؟ خورشت ...
Sep 5, 2019 - طرز تهیه فسنجان برای 6 یا 8 یا 10 نفر,فسنجان با مرغ,خورش فسنجان,طرز تهیه فسنجان ... در نیم ساعت مانده به آخر، نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه را به خورش اضافه کنید. ... فوت و فن و نکات مهم برای تهیه خورش فسنجون اصیل گیلانی.
ادامه...
7ganj.ir
.
طرز تهیه فسنجون رشتی - هفت گنج
May 22, 2019 - طرز تهیه. 1-مغز گردوی ساییده شده را با سه لیوان آب و ترشی انار در گمج می ... 4-گیلانی ها فسنجان را ترش و سياه رنگ می پسندداگر رنگ خورشت به قدر ...
ادامه...
parsiday.com
.
طرز تهیه خورش فسنجان شمالی مجلسی و خوشمزه جا افتاده با مرغ
آموزش دستور پخت و طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی با مرغ خورش فسنجان یکی از دوست ... خوبی بشویید ، سپس پس از خشک کردن مقداری نمک ، فلفل سیاه روی مرغ ها بپاشید. ... در صورتی که می خواهید خورش شما مانند فسنجان شهرهای شمالی ( گیلان و مازندارن ) ...
ادامه...
chishi.ir
.
طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی - چی شی
Nov 24, 2019 - طرز تهیه خورش فسنجان ، خورش فسنجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار ... در ادامه مقداری نمک ، فلفل سیاه و در صورت تمایل ادویه های مورد پسند خود را به هم ...
ادامه...
kalleh.com
.
طرز تهیه فسنجون رشتی - کتاب کاله
از طرف دیگر، رب انار گیلان از انار جنگلی یا ترشه انار تهیه میشود که فسنجان را ترشمزه میکند و تقریبا به رنگ سیاه در میآورد و گیلانیها این خورشت را با همین مزه و ...
ادامه...