موضوعات وبسایت : مطالب آشپزی
تست شخیصت شناسی

طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت خورشتی

طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت خورشتی

نویسنده : سمانه KZ | زمان انتشار : 02 اسفند 1398 ساعت 21:28

جهت درج تبلیغات با قیمت مناسب در این سایت میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



در این پست یک مطلب با عنوان طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت خورشتی را مطالعه خواهید کرد.

فسنجان غذای خورشتی ایرانی است و مهمترین مواد لازم خورشت فسنجان گردو ، رب انار و گوشت قرمز یا مرغ است. فسنجون از قدیمیترین غذاهای ایرانی محسوب می‌شود و در دوران ساسانیان، به مناسبت پایان زمستان و شروع بهار در ماه اسفند و مراسم نوروز پخته می شده است. فسنجون در تمام مناطق ایران پخته می شود ولی فسنجان شمالی شهرت بیشتری دارد. گفته می شود که فسنجون یا همان فسنجان دگرگون شده واژه اسفندگان است. با ما همراه باشید در طرز تهیه فسنجان به دو روش گوشت قرمز و مرغ

تست شخیصت شناسی

همانطور که گفته شد این غذای سنتی به شکل ها و سلایق مختلف در شهرهای کشور خوبمان پخته می شود. مثلا در شمال کشور معمولا از گوشت پرندگان شکار شده برای پختن فسنجان استفاده می کنند و طعم آن ملس هست، اما در مناطق مرکزی ایران و جنوبی از گوشت قرمز بصورت ریش ریش شده و یا قلقلی استفاده می کنند و طعم آن در برخی نقاط ترش و در برخی نقاط شیرین است.

سرآشپز سایت سلامت دات لایف امروز برای شما طرز تهیه فسنجان با گوشت قرمز و گوشت مرغ را آموزش خواهد داد. این نکته را یادآور می شویم که طرز تهیه فسنجان شمالی شبیه آموزش ما است تنها فرق آن استفاده از گوشت پرنده های شکار شده است که ما مرغ را جایگزین آن کردیم و مردم خوب شمال این غذا را با طعم ملس میل می کنند که این مورد سلیقه ای هست و شما هم می توانید با کم و زیاد کردن رب انار این طعم را بدست آورید.

فسنجون با گوشت قلقلی و مرغ

فسنجون با گوشت قلقلی

مواد لازم فسنجان با گوشت قرمز

گردو 500 گرم
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز 1 عدد
دارچین 3 قاشق چایخوری
رب انار 5 قاشق غذاخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه فسنجان با گوشت قرمز :

پیاز را ریز رنده کنید و با گوشت چرخ کرده ، نمک ، فلفل و یک قاشق چایخوری دارچین مخلوط کنید تا مواد چسبندگی مناسبی پیدا کنند. سپس با دست کوفته های کوچکی از این مواد درست کنید و داخل روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید.

گردوها را چرخ کنید. درون قابلمه 2 لیوان اب بسیار سرد بریزید و گردوها را اضافه کنید سپس حرارت را زیاد کنید تا اب جوش بیاید . پس از اینکه آب جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 3 ساعت گردوها با آب بجوشند و کاملا به روغن بیافتند.

پس از پختن گردوها باید رب انار و دو قاشق چایخوری دارچین اضافه کنید ( رنگ تیره خورشت از پخت گردو بدست میاید و رب انار برای طعم ترش و ملس کاربرد دارد ). شکر و کمی نمک اضافه کنید سپس به مقدار لازم آب بریزید و چاشنی غذا را تنظیم نمائید.

گوشت های قلقلی که از قبل اماده کرده بودید به خورشت اضافه کنید و حدود ۱ ساعت دیگر بگذارید گوشت های قلقلی درون فسنجان با حرارت کم بجوشند. پس از این مدت فسنجان آماده سرو میباشد.

نکته ها : در ابتدای کار گردوها را با اب بسیار سرد مخلوط کنید تا به گردوها شوک وارد شده و روغن درون گردوها آزاد شود ؛ مقدار استفاده از رب انار و شکر در فسنجان سلیقه ای میباشد؛ فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردوست.

مواد لازم خورشت فسنجان با گوشت مرغ

مرغ متوسط یک عدد

مغز گردوی چرخ شده 300 گرم

1 فنجان پیاز رنده شده

4 قاشق سوپخوری رب انار

2 قاشق سوپخوری شکر

نمک به قدر کافی

فسنجون با مرغ

طرز تهیه خورشت فسنجون با گوشت مرغ

مرغ را پاک کرده، چند قسمت می کنیم. با یک یا دو قاشق روغن آن را سرخ کرده و کنار می گذاریم. بعد پیاز را در روغن کمی تفت می دهیم. سپس گردو را اضافه کرده و با پیاز تفت می دهیم و می گذاریم همراه 3 لیوان آب با حرارت ملایم، بپزد. بعد مرغ را اضافه می کنیم تا مرغ و گردو با هم بپزند. رب انار، شکر و نمک را به خورشت می افزائیم، تا خورشت کاملاً به روغن بیفتد( جا بیفتد). برای اینکه خورش خوش رنگ شود می توان یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی به آن افزود.

نکات خورش فسنجان مجلسی

طرز تهیه فسنجان با مرغ برای 4 نفر همانند آموزش بالا هست و برای اندازه کردن مواد کافی هست تعداد تکه های مرغ را براساس تعداد نفرات در نظر بگیرید اگر می خواهید خورش فسنجان مجلسی درست کنید باید چند تکه بیشتر از تعداد مهمان ها در نظر بگیرید که وقتی غذای خوشمزه شما آورده شد همه با رضایت از سر سفره رنگین شما بلند شوند.

در صورتی که گوشت مرغ زودتر بپزد، می توان مرغ را از خورشت خارج کرد تا با شعله ملایم کاملاً بپزد و جا بیفتد( کم آب شود). در این صورت خورش خوشمزه ای خواهد شد.

طرز تهیه فسنجان شمالی : در شمال ایران برای بهتر جا افتادن خورشت، از شب قبل، گردو را به مدت چند ساعت با حرارت ملایم در آب می پزند و هر نیم ساعت، یک استکان آب خنک به آن اضافه می کنند. روز بعد بقیه مواد را به آن می افزایند. شما هم می توانید برای داشتن خورشتی لذیذتر این کار را انجام دهید.

خورش فسنجان مجلسی یکی از غذاهای محبوب مجالس شادی در شهرهای مختلف است و می توان از آن در مراسم های عروسی استفاده کرد، چراکه طرفداران زیادی دارد.

نکات ریز تغذیه ای در مورد خورشت فسنجون

چربی گردو از نوع گیاهی و غیر اشباع است. بنابراین مصرف آن، خطر مصرف چربی های اشباع را ندارد. – گردو یکی از مغزهای روغنی است که املاح گوناگونی مثل مس، آهن، کلسیم و فسفر دارد. گردو منبع خوبی از بیوتین است بنابراین برای پوست و ریزش مو مفید است.

تذکری در مصرف گردو

خوردن زیاد مغز گردو باعث سوء هاضمه می شود. افرادی که دچار آلرژی (حساسیت)، ناراحتی کبدی و ناراحتی معده هستند، باید در خوردن گردو احتیاط کنند.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟



سایر منابع و مطالب مرتبط با طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت خورشتی [ برای قرار گرفتن در این لیست از صفحه تماس با ما اقدام کنید ]
cookpad.com .
خورش فسنجون با گوشت دستورپخت 38 دستورپخت - کوکپد

نتایج جستجو برای خورش فسنجون با گوشت. 38 تعداد دستور غذاهای ساده و خوشمزه خانگی. دستورهای مربوط به فسنجون با گوشت چرخ کرده را هم ببینید! ادامه...


salamat.life .
طرز تهیه فسنجان به دو روش گوشت قرمز و مرغ | سلامت دات لایف

Jump to نکات خورش فسنجان مجلسی‎ - نکات خورش فسنجان مجلسیطرز تهیه فسنجان با مرغ برای 4 نفر همانند آموزش بالا هست و ... در صورتی که گوشت مرغ زودتر بپزد، می توان مرغ را از خورشت خارج کرد تا با ... شما هم می توانید برای داشتن خورشتی لذیذتر این کار را انجام دهید. ادامه...


irancook.ir .
خورشت فسنجان - طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت قلقلی ...

خورشت فسنجان در واقع غذای سنتی و اصیل گیلکی است ولی در بیشتر مناطق ایران طبخ می شود.این خورش از جمله خورش های پرکالری است به خصوص اگر آن... ادامه...


www.aftabir.com .
خورشت فسنجان با گوشت - آفتاب

Nov 23, 2009 - مواد لازم ▫ مغز گردو ۵۷۰ گرم ▫ گوشت نیم کیلو ▫ رب انار۳۰۰ گرم ▫ رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری ▫ پیاز ۱۰۰ گرم ○ طرز تهیه مغز گردو را از پشت ... ادامه...


paroshat.com .
طرز تهیه خورشت فسنجان بسیار خوشمزه با گوشت گوسفندی ...

Apr 22, 2018 - فسنجان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که برخی آن را ترش و برخی آن را ملس یا شیرین می‌کنند، بنابراین بر اساس ذائقه خود می‌توانید آن را تغییر ... ادامه...


www.aparat.com .
آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت - آپارات

آموزش طرز تهیه خورشت فسنجان با گوشت. ... خورشت فسنجان | ساده ترین روش پخت خورشت فسنجان · ویدیو رسانه. 247 بازدید 1 هفته پیش. 1:00 ... ادامه...


saten.ir .
طرز تهیه انواع فسنجان با گوشت مرغ و گوسفند مجلسی و خوشمزه ...

Nov 24, 2016 - طرز تهیه انواع فسنجان با گوشت مرغ و گوسفند مجلسی و خوشمزه ... خورشت فسنجان را با مرغ و مرغابی و اردک و گوشت چرخ کرده به صورت قلقلی تفت داده شده تهیه میکنند ... فسنجان غذای خورشتی ایرانی است که ماده اصلی آن مغز گردو است. ادامه...


blog.okala.com .
طرز تهیه فسنجون با گوشت قلقلی مجلسی | مجله اکالا

Nov 16, 2019 - به طور کلی فسنجون با مرغ و گوشت درست می‌شود که در این مقاله قصد داریم طرز تهیه آن با گوشت های قلقلی را به شما عزیزان آموزش دهیم. خورشت ... ادامه...


www.bartarinha.ir .
آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز - برترین ها

Sep 24, 2019 - ... آن برخوردارند. اما ما می‌خواهیم راز تهیه یک فسنجان خوشمزه را با شما در میان بگذاریم. ... طرز تهیه: ۱. ابتدا یک پیاز متوسط اندازه یک نارنگی را با رنده درشت، رنده کنید. برای این کار ... تیرگی رنگ خورش هم از گردو هست و رب انار یه چاشنی برای خورش ماست. البته رب ... فسنجان با میگو، به جای گوشت قلقلی و مرغ! طرز تهیه ... ادامه...



ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر