میگوی کبابی از غذاهای دریایی خوشمزه می باشد. کبابی کردن میگو در فر طعمی بی نظیر به آن می دهد. میگو جزو غذاهایی است که هر کسی میل به خوردنش ندارد، ولی اگر میگو با این روش پخته شود خیلی ها را وسوسه می کند. معمولاً وقتی میگو را سرخ می کنیم حجمش کم می شود ولی این روش کمک می کند تا میگوهای درشت تری بر سر سفره داشته باشید.
مواد لازم ( 6 تا 8 نفر ) برای تهیه میگوی کبابی:
- سیر له شده 2 حبه
- برگ بو تعدادی
- میگوی تازه دو و نیم کیلوگرم
- آ بلیمو یک چهارم فنجان
- کره نمک زده 700 گرم
- مارگارین 250 گرم
- فلفل دو قاشق چای خوری
بیشتر بخوانید:راهنمای خرید بهترین هود ایرانی
طرز تهیه میگوی کبابی:
فر را با حرارت 300 درجه داغ کنید . حبه های سیر له شده را کف سینی فر بمالید و در همان حال آنها را بفشارید تا روغن سیر بیرون بیاید . سیرها را دور بریزید البته آن بخشی را که روی سینی جا مانده رها کنید . برگ بو ها را کف سینی بگذارید.
میگوها را شسته و آرام خشک کنید . آنها را از بغل روی سینی بگذارید به نحوی که تا حدودی روی هم افتاده باشند . آب لیمو را روی آنها بریزید . مارگارین و کره ها را به شکل قطعات مربع بریده و روی میگوها پخش کنید. روی آن را آنقدر فلفل سیاه بریزید که یک لایه را تشکیل دهد.
زمان پخت میگوی کبابی به مدت 14 دقیقه با همان حرارت 300 درجه می باشد. میگوها را چک کنید . وقتی که پوست از گوشت جدا شده زمان کافی است . اگر احساس کردید که نیاز به زمان بیشتری است دوباره میگو را در فر قرار دهید اما زمان آن باید طولانی نباشد. میگو را با سس فراوان و نیز نان فرانسوی می توانید سرو نمایید .
نکاتی در مورد کباب کردن میگو
- برای اینکه میگوها در زمان پخت صاف باقی بمانند و جمع نشوند دم آن ها را جدا نکنید.
- میگویی که برای کباب کردن استفاده میکنید، باید درشت باشد؛ زیرا میگوهای ریز حین پختن خشک و سفت میشوند، بنابراین میگوهای ریزتر برای سرخ کردن و میگوهای درشت برای کباب کردن مناسب هستند.
- برای درست کردن میگوی کبابی میتوانید آنها را در تابههای چدنی و در میان سیخهای چوبی قرار دهید یا اینکه از سیخهای نازک فلزی استفاده و آنها را روی منقل یا باربیکیو کباب کنید.
- اگر میگو را روی منقل کباب میکنید، باید آتش یکنواخت باشد و سیخهای میگو حداقل ۲ سانتیمتر از آتش فاصله داشته باشند.
- از قرار دادن طولانی مدت میگو ها روی آتش خودداری کنید، زیرا حرارت بیش از حد، باعث سفت شدن میگوها خواهد شد. یادتان باشد نشانه پخته شدن میگو، حلقه شدن آن بر اثر حرارت است، بنابراین به محض حلقه شدن میگوها، آنها را از روی آتش بردارید.
- میگو ی کبابی را به اندازه مصرف هر وعده، مزه دار کنید، زیرا گرم کردن دوباره آن طعم مناسبی برای این غذا ایجاد نخواهد کرد و دلچسب نخواهد بود.
- وقتی میگوی کبابی آماده شد، روی سیخهای داغ، کمی آب پرتقال ترش یا آب نارنج بریزید و بعد آن را سرو کنید.به این ترتیب طعم غذایتان منحصر به فرد خواهد شد.
بیشتر بخوانید:انتخاب فر مناسب برای آشپزخانه را چگونه انجام دهیم؟
نکاتی در مورد خرید و نگهداری میگو
- هنگام خرید میگو دقت کنید اگر میگوهای مورد نظرتان دارای سر هستند، سرشان بوی نامطبوعی ندهد. در ضمن، باید میگوها سفت باشند و بافت ارتجاعی نیز داشته باشند.
- به دلیل قابلیت فساد پذیری بالای میگو، حتماً آن را از فروشگاههای معتبر تهیه کنید که اگر میگوی تازه را برای خرید انتخاب نمایید، سر آن را در اسرع وقت جدا کنید (زیرا اولین قسمتی بوده که در میگو فاسد میگردد).
- میگوهای تازه بدن سفتی داشته که به پوسته آنها متصل است، پوسته میگوها باید بدون هرگونه لکه و خال سیاه باشد (زیرا این لکهها نشانه فساد گوشت میگو است).
- پوست میگوها نباید زرد رنگ باشد یا حالت شن مانند داشته باشد زیرا این حالت نشانگر اضافه کردن ماده شیمیایی برای سفید کردن پوست میگو به آن بوده و اگر میگوی منجمد خریداری می کنید، حتماً به علامت پروانه بهداشتی، تاریخ تولید و انقضاء آن توجه نمایید.
- میگوی مرغوب باید بوی آب نمک ملایم (بوی آب دریا) داده و حتماً قبل از خرید، میگوها را بو کرده و در صورت داشتن بوی نامطبوع از خرید آنها خودداری کنید.
اگر شما پس از تحقیقات و پرس جو های مختلف فر داتیس را از لحاظ کیفیت، زیبایی، کارایی، قیمت و… به عنوان فر مناسب خود انتخاب کرده اید، ما به شما پیشنهاد می کنیم قبل از خرید فر داتیس از نمایشگاه اینترنتی محصولات داتیس که شامل انواع مختلف فرهای برقی، فر برقی گازی، مایکروویو و محصولات هم خانواده اش از جمله اجاق گاز، هود و سینک داتیس است؛ دیدن نمایید.