موضوعات وبسایت : مطالب آشپزی
سوالات امتحان آیین نامه رانندگی
تست شخیصت شناسی

طرز تهیه میگو کبابی در فر

طرز تهیه میگو کبابی در فر

نویسنده : نازنین رحمانی | زمان انتشار : 22 آبان 1399 ساعت 23:54

جهت درج تبلیغات با قیمت مناسب در این سایت میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



در این پست یک مطلب با عنوان طرز تهیه میگو کبابی در فر را مطالعه خواهید کرد.

تست شخیصت شناسی
سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

میگوی کبابی از غذاهای دریایی خوشمزه می باشد. کبابی کردن میگو در فر طعمی بی نظیر به آن می دهد. میگو جزو غذاهایی است که هر کسی میل به خوردنش ندارد، ولی اگر میگو با این روش پخته شود خیلی ها را وسوسه می کند. معمولاً وقتی میگو را سرخ می کنیم حجمش کم می شود ولی این روش کمک می کند تا میگوهای درشت تری بر سر سفره داشته باشید.

مواد لازم ( 6 تا 8 نفر ) برای تهیه میگوی کبابی:

  • سیر له شده    2 حبه
  • برگ بو         تعدادی
  • میگوی تازه    دو و نیم کیلوگرم
  • آ بلیمو           یک چهارم فنجان
  • کره نمک زده  700 گرم
  • مارگارین       250 گرم
  • فلفل              دو قاشق چای خوری

بیشتر بخوانید:راهنمای خرید بهترین هود ایرانی

طرز تهیه میگوی کبابی:

فر را با حرارت 300 درجه داغ کنید . حبه های سیر له شده را کف سینی فر بمالید و در همان حال آنها را بفشارید تا روغن سیر بیرون بیاید . سیرها را دور بریزید البته آن بخشی را که روی سینی جا مانده رها کنید . برگ بو ها را کف سینی بگذارید.

میگوها را شسته و آرام خشک کنید . آنها را از بغل روی سینی بگذارید به نحوی که تا حدودی روی هم افتاده باشند . آب لیمو را روی آنها بریزید . مارگارین و کره ها را به شکل قطعات مربع بریده و روی میگوها پخش کنید. روی آن را آنقدر فلفل سیاه بریزید که یک لایه را تشکیل دهد.

زمان پخت میگوی کبابی به مدت 14 دقیقه با همان حرارت 300 درجه می باشد. میگوها را چک کنید . وقتی که پوست از گوشت جدا شده زمان کافی است . اگر احساس کردید که نیاز به زمان بیشتری است دوباره میگو را در فر قرار دهید اما زمان آن باید طولانی نباشد. میگو را با سس فراوان و نیز نان فرانسوی می توانید سرو نمایید .

نکاتی در مورد کباب کردن میگو

  • برای اینکه میگوها در زمان پخت صاف باقی بمانند و جمع نشوند دم آن ها را جدا نکنید.
  • میگویی که برای کباب کردن استفاده می‌کنید، باید درشت باشد؛ زیرا میگوهای ریز حین پختن خشک و سفت می‌شوند، بنابراین میگوهای ریزتر برای سرخ کردن و میگوهای درشت برای کباب کردن مناسب هستند.
  • برای درست کردن میگوی کبابی می‌توانید آن‌ها را در تابه‌های چدنی و در میان سیخ‌های چوبی قرار دهید یا اینکه از سیخ‌های نازک فلزی استفاده و آن‌ها را روی منقل یا باربیکیو کباب کنید.
  • اگر میگو را روی منقل کباب می‌کنید، باید آتش یکنواخت باشد و سیخ‌های میگو حداقل ۲ سانتی‌متر از آتش فاصله داشته باشند.
  • از قرار دادن طولانی مدت میگو ها روی آتش خودداری کنید، زیرا حرارت بیش از حد، باعث سفت شدن میگوها خواهد شد. یادتان باشد نشانه پخته شدن میگو، حلقه شدن آن بر اثر حرارت است، بنابراین به محض حلقه شدن میگوها، آن‌ها را از روی آتش بردارید.
  • میگو ی کبابی را به اندازه مصرف هر وعده، مزه‏ دار کنید، زیرا گرم کردن دوباره آن طعم مناسبی برای این غذا ایجاد نخواهد کرد و دلچسب نخواهد بود.
  • وقتی میگوی کبابی آماده شد، روی سیخ‌های داغ، کمی آب پرتقال ترش یا آب نارنج بریزید و بعد آن را سرو کنید.به این ترتیب طعم غذایتان منحصر به فرد خواهد شد.
  • %D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%88%DB%8C-%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8%DB%8C-7-%D8%B1%D8%A7%D8%B2-%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%88-%DA%A9%D8%A8%D8%A7%D8%A8%DB%8C-1-600x387-3.jpg
  • 230189_723-1.jpg

بیشتر بخوانید:انتخاب فر مناسب برای آشپزخانه را چگونه انجام دهیم؟

نکاتی در مورد خرید و نگهداری میگو

  • هنگام خرید میگو دقت کنید اگر میگوهای مورد نظرتان دارای سر هستند، سرشان بوی نامطبوعی ندهد. در ضمن، باید میگوها سفت باشند و بافت ارتجاعی نیز داشته باشند.
  • به دلیل قابلیت فساد پذیری بالای میگو، حتماً آن را از فروشگاه‌های معتبر تهیه کنید که اگر میگوی تازه را برای خرید انتخاب نمایید، سر آن را در اسرع وقت جدا کنید (زیرا اولین قسمتی بوده که در میگو فاسد میگردد).
  • میگوهای تازه بدن سفتی داشته که به پوسته آنها متصل است، پوسته میگو‌ها باید بدون هرگونه لکه و خال سیاه باشد (زیرا این لکه‌ها نشانه فساد گوشت میگو است).
  • پوست میگوها نباید زرد رنگ باشد یا حالت شن مانند داشته باشد زیرا این حالت نشانگر اضافه کردن ماده شیمیایی برای سفید کردن پوست میگو به آن بوده و اگر میگوی منجمد خریداری می کنید، حتماً به علامت پروانه بهداشتی، تاریخ تولید و انقضاء آن توجه نمایید.
  • میگوی مرغوب باید بوی آب نمک ملایم (بوی آب دریا) داده و حتماً قبل از خرید، میگوها را بو کرده و در صورت داشتن بوی نامطبوع از خرید آنها خودداری کنید.

اگر شما پس از تحقیقات و پرس جو های مختلف  فر داتیس را از لحاظ کیفیت، زیبایی، کارایی، قیمت و… به عنوان فر مناسب خود انتخاب کرده اید، ما به شما پیشنهاد می کنیم قبل از خرید فر داتیس از نمایشگاه اینترنتی محصولات داتیس که شامل انواع مختلف فرهای برقی، فر برقی گازی، مایکروویو و محصولات هم خانواده اش از جمله اجاق گاز، هود و سینک داتیس است؛ دیدن نمایید.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟



سایر منابع و مطالب مرتبط با طرز تهیه میگو کبابی در فر [ برای قرار گرفتن در این لیست از صفحه تماس با ما اقدام کنید ]
datees.ir .
طرز تهیه میگوی کبابی در فر| داتیس

Sep 17, 2019 — طرز تهیه میگوی کبابی در فر(از جمله فر داتیس) روش متفاوتی از پخت میگو می باشد. برای کسانی که طعم و مزه میگو را دوست ندارند یک نوع غذای عالی ... ادامه...


www.ashpaziha.com .
طرز پخت میگو کبابی در فر - سایت آشپزی ها

می توانید دم میگو کبابی را نبرید و نگه دارید. * سیخ های کبابی بامبو را برای حدود ۳۰ دقیقه قبل از شروع طبخ در آب خیس کنید. طرز تهیه: دستگاه گریل ... ادامه...


persianv.com .
طرز تهیه میگوی کبابی + ۷ راز میگو کبابی - پرشین وی

Jan 29, 2019 — طرز تهیه میگوی کبابی و طرز تهیه میگوی کبابی خوشمزه و روش درست کردن میگوی کبابی و چگونه میگوی کبابی درست کنیم و روش کبابی کردن ... ادامه...


www.aparat.com .
میگو کبابی در فر - آپارات

اموزش طبخ میگو کبابی در فر اشپزخانه فوق العاده,لواشک ترش تو هر فصلی بدون آفتاب و فر با هر نوع آلو ... طرز تهیه میگو پلوی آسان و سریع رو در یک دقیقه ببینید. ادامه...


roz66i.mihanblog.com .
طرز تهیه میگو کبابی در فر - آشپزی

Nov 21, 2018 — میگو کبابی یا کباب میگو یکی از غذاهای دریایی متداول و محبوب با میگو است. این غذا با سس های متنوعی تهیه می شود و طعم بسیار خوبی دارد. ادامه...


irancook.ir .
طرز تهیه میگو کبابی | ایران کوک

میگو کبابی. کباب میگو. طرز تهیه : میگوها را بشوئید و درون کاسه ای بریزید. سپس آبلیمو ، جعفری خرد شده ، سیر رنده شده ، زعفران ، نمک و فلفل را اضافه کنید. ادامه...


www.beytoote.com .
کباب میگو و سبزیجات - بیتوته

کباب میگو و سبزیجات کباب میگو طرز تهیه کباب میگو , غذاهای دریایی , تهیه میگو,طرز ... اگر به آتش و زغال دسترسی نداشتیم می توان از فر یا مایکروفر و یا تستر ... ادامه...


deltapayam.com .
میگو کبابی | طرز تهیه میگو کبابی | سس میگو کبابی | غذاهای ...

May 17, 2020 — میگوکبابی نوعی غذای دریایی است که می‌توان آن را باکباب‌پز یا در فر درست کرد. برای آشنایی با طرز تهیه میگو کبابی خوشمزه و سس مخصوص با ... ادامه...


tag.akairan.com .
میگو کبابی در فر - آکاایران

May 26, 2019 — میگو کبابی و پخت میگو و طرز تهیه میگو کبابی و آموزش پخت میگو و تهیه میگو و آموزش طرز تهیه و بهترین روش پخت میگو و نحوه ی درست کردن و ... ادامه...


parsiday.com .
طرز تهیه میگو کبابی ذغالی خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص

طرز تهیه میگو کبابی ذغالی خوشمزه و مجلسی با سس مخصوص میگو کبابی یا کباب میگو یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در دسته بندی غذاهای. ادامه...



ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر