در این پست یک مطلب با عنوان طرز تهیه فسنجان شمالی با اردک را مطالعه خواهید کرد.
اردک ها را کمی نمک،زردچوبه،فلفل زده و کمی سرخ می کنیم،گردوی چرخ شده و ١ ق.غ رب گوجه فرنگی
(ما شمالیها رب هم تو فسنجونمون می ریزیم البته بعضی از آشپز ها هم نم یریزن)
همراه با نمک و فلفل را توی قابلمه مناسب با ٣ لیوان آب میگذاریم بپزه.
یک مقدار که پخت بعد اردک سرخ شده یا گوشتمون را اضافه کرده،
( البته گوشت را همون اول کار اضافه می کنیم تا تا خوب بپزه اگر خواستیم مرغ بریزیم
مرغ را ساعت بعد اضافه کرده).
وقتی خورشتمون تقریبا پخته و نیم ساعتی کار داره رب انارمونو اضافه می کنیم و زعفران....میزاریم خوب جا بیوفته.
این خورشت باید رو شعله کم بپزه تا روغنش بالا بیاد اگه دیدید گردوی به روغن نمیوفته کمی با رب تفت بدین یا
با روغن مایه روغنش 1 قاشق باشه بعدش به خورشت اضافه می کنیم،
در این صورت فسنجونتون روغنش بالا میاد و دیگه حرص نمیخورین که چرا گردو روغن نداره .
در خورش فسنجان الو خراسانی هم می ریزند،فسنجون را ملس می کند.
میتوانید پیاز را فقط تفت بدید یا با گردو مخلوط کنید و اصلا تفت هم ندید.
خورش فسنجان با اردک پرنده بسیار خوشمزه می شود.
گیلانی ها رب هم تو فسنجان می ریزند،البته این کاملا ذائقه ای است.

سایر منابع و مطالب مرتبط با طرز تهیه فسنجان شمالی با اردک
[
برای قرار گرفتن در این لیست از صفحه
تماس با ما
اقدام کنید
]
www.sooran.com
.
طرز تهیه خورش فسنجان با اردک - سوران
Jun 21, 2015 - اردک ها را کمی نمک،زردچوبه،فلفل زده و کمی سرخ می کنیم،گردوی چرخ شده و ١ قغ رب گوجه فرنگی (ما شمالیها رب هم تو فسنجونمون می ریزیم البته ...
ادامه...
blog.okcs.com
.
3 طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی به روغن افتاده با گوشت ...
طرز تهیه. 3 طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی به روغن افتاده با گوشت قلقلی یا مرغ و اردک. برای درست کردن خورش فسنجان مجلسی خوشمزه گیلانی و شمالی با گوشت مرغ ...
ادامه...
parsiday.com
.
طرز تهیه خورش فسنجان شمالی مجلسی و خوشمزه جا افتاده با مرغ
آموزش دستور پخت و طرز تهیه خورش فسنجان مجلسی با مرغ خورش فسنجان یکی از دوست ... با گوشت قلقلی ، خورش فسنجان با اردک ، خورش فسنجان با بوقلمون اشاره کرد.
ادامه...
www.bartarinha.ir
.
یک خورش فسنجان خوشمزه با اردک - برترین ها
Oct 28, 2015 - خورش فسنجان با اردک ... طرز تهیه: 1. در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار ... «شیرین قاتوق» یا همان خورش آلو قیسیِ شمالی.
ادامه...
cooking.akaup.com
.
طرز تهیه فسنجان گیلانی - آشپزی آکا
طرز تهیه فسنجان با گوشت قرمز تکه ای و طرز تهیه فسنجان با گوشت برای 4 نفر و طرز تهیه فسنجان با ... مرغابى یا اردک یا مرغ درشت, یک عدد, 100 گرم / 0 کالری.
ادامه...
amacook.ir
.
طرز تهیه خورش فسنجان با اردک پرنده - باماکوک
طرز تهیه : خورش فسنجان با اردک پرنده. مرغها را کمی نمک فلفل زده و کمی سرخ میکنیم، گردوی چرخ شده و ١ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی (ما شمالیها رب هم تو فسنجونمون ...
ادامه...
chishi.ir
.
طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی - چی شی
Nov 24, 2019 - آموزش دستور پخت و طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت تکه ای قرمز ، مرغ ،. خورش فسنجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار استان های شمالی کشور ... فسنجان می توان به فسنجان با گوشت قلقلی ، فسنجان با اردک ، فسنجان با مرغ و ...
ادامه...
namnak.com
.
خورش فسنجان | طرز تهیه “خورش فسنجان” گیلانی - نمناک
طرز تهیه با مرغابی یا اردک. برای درست کردن خورش فسنجان با اردک و یا مرغابی باید ابتدا مرغابی یا اردک را سرخ کنید تا بوی زحم آن گرفته شود. سپس گردوی چرخ شده ...
ادامه...