در این پست یک مطلب با عنوان کیک پرتقالی شف طیبه را مطالعه خواهید کرد.
2015/12/05
12/05/2015 07:00:00 AMکاپ کیک ها, کرم ها, کیک ها, میوهNo comments
این کیک کاملا
پرتقالیه. یعنی با هر گازی که از کیک میزنید مغزتون خیلی محکم بهتون میگه:
پرتقالی!
این کیک پرتقالی
رو من با پرتقال تازه درست میکنم. یعنی هم آب پرتقال باید تازه باشه و هم توی خود
کیک از یک عالمه رنده پوست پرتقال استفاده میشه.
کیک رو میشه ساده
میل کرد منتها اگر کرم پرتقالی رو هم براش درست کنید دیگه طعم پرتقالیش تکمیل
میشه.

برای کیک
پرتقالی:
آرد 2 لیوان
بیکینگ پودر 2 ق
چ
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 لیوان
وانیل 1 ق چ
ماست نصف لیوان
آب پرتقال نصف
لیوان
رنده پوست
پرتقال 1 ق غ
کره 50 گرم
برای کرم
پرتقالی:
پنیر ماسکارپنه
200 گرم
شربت پرتقال
غلیظ شده نصف لیوان
آب پرتقال ربع
لیوان
رنده پوست
پرتقال 1 ق غ

فر رو روی 180
درجه سانتیگراد قرار میدیم.
پوست پرتقالها
رو با یه رنده ریز رنده میکنیم.
اینکه چقدر از
رنده پوست پرتقال در کیک استفاده کنید دست خودتونه.
طی سالیان، از خوندن
کامنتها متوجه شدم تعداد زیادی از انسانها با خوردن رنده پوست پرتقال مشکل دارند.
نمیدونم چرا. ولی دارند. اگر شما جز اون دسته از افراد هستید مجاز هستید کمش کنید
یا اینکه به جاش از چهار قطره اسانس پرتقال استفاده کنید.

تخم مرغ و شکر
رو با همزن برقی با سرعت حداکثر اینقدر هم میزنیم تا مطابق تصویر کاملا پف کنه و
حجیم بشه.

وانیل و رنده
پوست پرتقال رو اضافه میکنیم.
اگر مثل من از
عطر و طعم پوست پرتقال خیلی خوشتون میاد میتونید حتی بیشتر بریزید. بار اول با
میزانی که بهتون دادم کار کنید دفعات بعد اندازه اش رو با ذائقه تنظیم کنید.

به اندازه نصف
لیوان آب پرتقال تازه بگیرید و به مایه اضافه کنید.
کره رو ذوب کرده
و بعد از اینکه دماش پایین اومد به همراه ماست به مایه اضافه کنید.
با همزن برقی مایه
رو هم بزنید تا زمانی که مخلوط شن.
برای تهیه کره
در خانه به این پست مراجعه نمایید.

آرد و بیکینگ
پودر رو مخلوط کرده و به مایه اضافه کرده و در حدی که آرد کاملا مخلوط بشه با همزن
برقی هم میزنیم. و نه بیشتر.

مواد رو میتونید
در قالب کیک و یا قالب کاپ کیک بریزید.
غلظت مایه کیک
رو در تصویر میتونید مشاهده کنید.
نه خیلی شله نه
خیلی سفت.

مطابق معمول
توصیه میکنم قالبهای کاپ کیک رو با قاشق بستنی زنی پر کنید تا همه کاپ کیکها
نهایتا هم اندازه و هم شکل باشند.
کاپ کیکها رو به
مدت 30 دقیقه در فر قرار بدید.

حالا کرم
پرتقالی رو آماده میکنیم.
پنیر ماسکارپنه
رو در کاسه ای ریخته و با قاشق همش میزنیم تا نرم بشه.
برای تهیه
ماسکارپنه در خانه به این پست مراجعه نمایید.
من برای این کرم
از "سن کویک" استفاده کردم. سن کویک معروف ترین شربت پرتقال در بوشهره
که از قدیم الایام وجود داشته و رایج بوده و مصرفش در این حد متداوله که همیشه تو
خونه یه بوشهری سن کویک پیدا میشه. همیشه. و همینطور "ویمتو"! ولی الان
ما نیازی به تمشک نداریم پس نیازی هم به ویمتو نداریم. فقط خواستم بگم اینا برای
همه بوشهری ها اصالت دارن و شناخته شده هستند. شما لطفا از شربت پرتقال غلیظ شده با مارک دلخواه
خودتون استفاده کنید.

شربت رو به پنیر
اضافه کنید و هم بزنید و بچشید.
اگر نیاز بود
بازم شربت اضافه کنید.
هدف اینه که ما
به یه طعم پرتقالی برسیم بدون اینکه کرم مون بیش از حد شیرین بشه.

میزانی که بهتون
دادم برای این مارک از شربت پرتقاله و شما با عوض کردن مارک باید میزان شربت رو هم
تغییر بدید پس کم کم بریزید و بچشید.

حالا باید آب
پرتقال رو اضافه کنیم.
اگر میخواید روی
کاپ کیکها رو با ماسوره شکوفه بزنید که به آب پرتقال نیاز ندارید. ولی چون من هدفم
این بود که کرم رو رقیق کنم تا بهتر روی کاپ کیکها بخوابه؛ کرم رو با آب پرتقال
رقیق کردم.
شما میتونید با
اضافه کردن میزان بیشتری آب پرتقال، "کرم" رو تبدیل به "گلیز"
کنید.
یعنی یه سس
پرتقالی خیلی رقیق. ولی در اون صورت میزان رسپی کرم رو یک چهارم کنید. چون برای این تعداد کاپ کیک زیاد خواهد بود.

خب... کاپ کیکها
در عرض 30 دقیقه آماده هستند. منتها شما بعد از بیست دقیقه با یک خلال دندون تستش
کنید اگر پخته بود میتونید از فر بیرون بیاریدش.
برای من همیشه
زمان همون سی دقیقه هست.
و اگر دارید به
صورت کیک بزرگ توی قالبهای دیگه کیک رو درست میکنید بعد از نیم ساعت مرتب چکش کنید
تا زمان پختش دستتون بیاد.

با این میزان
شما حدود 14 تا 16 عدد کاپ کیک خواهید داشت.
و اندازه اش هم
بستگی به این داره که چقدر هر "لاینر" رو با مایه پر میکنید.

وقتی کاپ کیکها
کاملا سرد شدند؛ تزئین رو شروع میکنیم.
تا اون زمان
باید کرم توی یخچال نگهداری بشه.
کرم رو توی قیف
میریزیم.

و به شکل دلخواه
تزئینش میکنیم.

و روش هم برای
قوی تر شدن طعم کاپ کیکها مقداری رنده پوست پرتقال میپاشیم.
من گفتم یک قاشق
غذاخوری برای تمام کاپ کیکها. ولی شما با ذائقه کم و زیادش کنید.

کاپ کیکها رو
میتونید تا چند روز خارج از یخچال و یا درون یخچال در ظرف در بسته نگهداری کنید.
ولی از زمانی که روش کرم ریختید تا زمان مصرف نباید زیاد طول بکشه چون کرم توی
یخچال آبش کشیده میشه و دیگه اون تازگی و مزه خوبش رو از دست میده.
تکرار میکنم این کرم ماندگاری زیادی نداره. در زمان سرو تهیه کرده و روی کاپ کیک ها بریزید.
اینکه شما از
چقدر کرم برای هر کاپ کیک استفاده کنید اختیاریه. اگر میخواید در همین حدی که
میبینید باشه پس از ابتدا نیمی از میزان رسپی کرم رو درست کنید. و اگر مثل من خیلی
از کیکهای کرمدار خوشتون میاد؛ استفاده از کل رسپی رو توصیه میکنم.

همینطور که
مشاهده میکنید کیک یه بافت لطیف و نرم داره. مزه اش هم که با اینهمه رنده پوست
پرتقالی که توش و روش ریختیم کاااااااااملا پرتقالیه.
شخصا توصیه
میکنم کیک ها رو خارج از یخچال نگهداری کنید. چون بافتش لطیف تر باقی میمونه. بعد
از اینکه با کرم تزئینش کردید دقایقی توی یخچال بذارید تا خنک شه و بعد سرو کنید.
دقیقا مثل همیشه
توصیه میکنم کیکهای خانگی رو تازه مصرف کنید و از نگهداریشون برای مدت طولانی
بپرهیزید.
نوش جان.
براي استفاده بهتر از كارگاه آشپزسازي لطفا مبحث سوالات متداول را به صورت كامل مطالعه بفرماييد
Newer PostOlder PostHome
0
comments:
Post a Comment
سایر منابع و مطالب مرتبط با کیک پرتقالی شف طیبه
[
برای قرار گرفتن در این لیست از صفحه
تماس با ما
اقدام کنید
]
www.cheftayebeh.ir
.
کاپ کیک پرتقال با کرم پرتقالی ~ کارگاه آشپزسازی
Dec 5, 2015 — کیک رو میشه ساده میل کرد منتها اگر کرم پرتقالی رو هم براش درست کنید دیگه طعم پرتقالیش تکمیل میشه. برای کیک پرتقالی: آرد 2 لیوان.
ادامه...
hanichef.blogfa.com
.
کیک پرتقالی ِ پرتقالی - هانی شف
Apr 16, 2013 — راستش من کیک پرتقالی زیاد درست می کنم و دوست دارم..یکیش هم اینجاست..اما باید بگم این کیک، وااااقعا پرتقالی ِ پرتقالیه...یعنی به شدددددددت ...
ادامه...
cookpad.com
.
کیک پرتقالی دستور توسط alma - کوکپد
Mar 26, 2019 — دستورپخت عالی برای کیک پرتقالی. منبع : سایت شف طیبه. ... وانیل و پوست پرتقال و آب پرتقال رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. کره رو ذوب ...
ادامه...
irancook.ir
.
کیک پرتقالی - طرز تهیه کیک پرتقالی عالی لذیذ و خوشمزه ...
طرز تهیه کیک پرتقالی عالی ، یکی از کیک های خوش طعم و مخصوص فصل های پاییز و زمستان . تهیه کیک پرتقالی خوشمزه بسیار ساده و کم زحمت می باشد.
ادامه...
spbaking.com
.
کیک پرتقال - Spoon-feed Baking
Jan 16, 2020 — کیک پرتقال، کیکی خوش عطر، با سطحی تُرد و بافتی لطیف از ... طراحی شدن استفاده کنید، مثلا شف طیبه کتابی به نام خرمای شیرین نوشته که در ...
ادامه...
motherschef.niniweblog.com
.
..آشپزيهاي مامانم.. | کیک پرتقالی - نی نی وبلاگ
Sep 22, 2014 — میتونید به جای آب پرتقال از نصف پیمانه شربت سن ایچ(بدون شکر و کمی با غلظت بالا)استفاده ... اگر از آب پرتقال تازه استفاده میکنید بلافاصله به کیک اضافه بشه چون اگر کمی بمونه تلخ میشه ... کارگاه آشپز سازی-شف طیبه.
ادامه...
www.dalfak.com
.
کیک پرتقالی شف طیبه - دالفک
آموزش تزئین کیک در روزمنو - کیک باب اسفنجی با کاپ کیک · 3:58 · خط کیک - ماشین آلات کیک - تولید و بسته بندی کیک · 15:31. بارگذاری عکس بر روی آریا شف.
ادامه...
www.chefartist.ir
.
کیک پرتقالی با سس پرتقال
مریــــــــــــــــم بانو. فصل مورد علاقه من هست با میوه های خوشمزه. پس باید از نهایت فرصت استفاده کرد. با اینکه قبلا آموزش کیک پرتقالی داشتیم اما باید اعتراف کنم که ...
ادامه...
rouzegar.com
.
کیک پرتقالی + طرز تهیه انواع مدل کیک پرتقالی بدون فر ...
Jan 10, 2018 — طرز تهیه انواع مدل کیک پرتقالی , کیک پرتقالی شف طیبه ,کیک پرتقالی با سس پرتقال ,تزیین کیک پرتقالی , کیک پرتقالی بدون فر,کیک ...
ادامه...
sarashpazpapion.com
.
دستور پخت کیک پرتقالی | سرآشپز پاپیون
کیک پرتقالی. ۸. مواد اصلی. تخم مرغ. ۴ عدد. شکر (به اضافه 2 ق غ بیشتر بخاطر آب پرتقال). ۱/۵ لیوان. روغن مایع. ۱/۲ لیوان. آرد. ۲ لیوان. بیکینگ پودر. ۱/۲ قاشق غذا ...
ادامه...
cakeyar.ir
.
طرز تهیه کیک پرتقال با شیر فوق العاده خوشمزه و لطیف | کیک یار
تو این روزهای سرد پاییزی یکی از خوشمزه هایی رو که میشه به راحتی در خونه آماده کرد کیک پرتقال هست ، این کیک علاوه بر طعم بی نظیرش عطر خاصی و عالیی داره با ...
ادامه...
darooyab.blogsky.com
.
کاپ کیک پرتقالی شف طیبه - مطالب آشپزی :)
Nov 27, 2018 — کاپ کیک پرتقالی شف طیبه. Image result for کاپ کیک پرتقالی. کاپ کیک پرتقالی، بافتی نرم و اسفنجی دارد و طعم و عطر پرتقالی آن ناشی از ...
ادامه...
yummy-chef.com
.
کیک پرتقال با عطر و طعم عالی | انواع کیک_وب سایت ... - یامی شف
کیک پرتقال با عطر و طعم عالی ، بافت نرم و عطر پرتقال بسیار لذیذ کپسولی از مزه پرتقال را دهان تجربه خواهید نمود این کیک لذیذ را برای یک میان وعده ساده.
ادامه...
iranpokht.ir
.
طرز تهیه کیک پرتقال - ایران پخت
Feb 3, 2020 — کیک پرتقال,کیک پرتقالی عالی,کیک پرتقالی خیس,تزیین کیک پرتقالی خانگی,کیک پرتقالی رزا منتظمی,طرز تهیه کیک پرتقالی با شیر, ...
ادامه...
basalam.com
.
طرز تهیه کیک برگردان پرتقال - آموزش آشپزی ایرانی – مجله ...
کیک برگردان پرتقال، خوش عطر و طعم است، به خامهکشی و تزئین خاصی نیاز ندارد و برای کسانی مثل بزرگترها که کلسترول دارند گزینه مناسبتری از کیک خامهای ...
ادامه...
mamisite.com
.
کیک پرتقال - صفحه 16 - مامی سایت
Jul 12, 2013 — نوش جان عزیزم قالب به این بزرگی(28 سانت) 4 تخم مرغی شف طیبه واسش مناسبه. واسه کیک ساده 2 تخم مرغی مثل همین کیک قالب 22 یا 18 سانت خوبه.
ادامه...
www.yotaab.com
.
طرز تهیه کرم پرتقالی - یوتاب
کرم پرتقالی به عنوان کرم برای کیک پرتقالی به کار برده شده و بسیار خوشمزه بوده و طرز تهیه آن نیز آسان است. کرم پرتقالی. اگر در مورد این آموزش آشپزی سوالی ...
ادامه...
vista.ir
.
طرز تهیه سس پرتقال برای کیک به سه روش - ویستا
از این نوع سسها هم در تهیه انواع کیک و دسر و هم در تهیه برخی غذاها استفاده میشود. برای مثال از سس پرتقال به عنوان آیسینگ یا تزیین کیک پرتقالی خوشمزه استفاده ...
ادامه...
namnak.com
.
طرز تهیه “کیک خیس پرتقالی” خانگی خوشمزه مرحله به مرحله - نمناک
کیک خیس پرتقالی یکی از بهترین کیک های خیس می باشد که طرز تهیه کیک خیس پرتقالی به دلیل طعم فوق العاده آن توصیه می شود.
ادامه...
setare.com
.
طرز تهیه سس پرتقال برای کیک به سه روش | ستاره
Dec 8, 2016 — برای مثال از سس پرتقال به عنوان آیسینگ یا تزیین کیک پرتقالی خوشمزه استفاده میشود که این کیک بافتی اسفنجی و بویی بسیار عالی دارد. در ...
ادامه...
baharsite.com
.
کاپ کیک پرتقالی - بهارسایت
کاپ کیک پرتقالی. مرجان صفانیا. سرآشپز افتخاری مواد لازم برای تهیه ۶ کاپ کیک : تخم مرغ ۳ عدد. شکر ۱۷۵ گرم. آب پرتقال ۳/۴ پیمانه. روغن مایع ۳/۴ پیمانه.
ادامه...
www.chefun.ir
.
بهترین کیک پرتقال و روغن زیتون | مقادیر دقیق و آموزش مرحله ...
May 21, 2020 — طرز تهیه کیک پرتقال و روغن زیتون بسیار ساده است. کافیه مواد رو آماده کنید طبق رسپی پیش برید تا یه میان وعده خوشمزه در کنار چای میل کنید.
ادامه...
helpkade.com
.
کاپ کیک پرتقالی شف طیبه - کامل (هلپ کده)
آشپزی به زبان ساده برای تازه کارها. کاپ کیک پرتقالی شف طیبه. کاپ کیک پرتقالی شف طیبه. راستش من کیک پرتقالی زیاد درست می کنم و دوست دارم..یکیش هم ...
ادامه...
manoelite.com
.
دستور آشپزی کیک پرتقال و نارگیل | من و الیت - Manoelite
دستور آشپزی 1. سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کرده و سفیده ها را با نصف از وانیل و نصف از شکر بزنید تا کاملا فرم بگیرد. 2.زرده ... کیک پرتقال و نارگیل منو ...
ادامه...
www.portal-rangi.com
.
کیک پرتقالی شف طیبه - پورتال رنگی
آموزش تهیه کیک پرتقالی ژله ای اگر اهل شیرینی پزی هستید با ما در این مطلب همراه باشید تا روش درست کردن یک نوع کیک خوشمزه را به شما آموزش دهیم. شما می توانید از ...
ادامه...