موضوعات وبسایت : مطالب آشپزی
تست شخیصت شناسی

مدت زمان پخته شدن مرغ

نویسنده : معین | زمان انتشار : 24 اسفند 1400 ساعت 12:55

جهت درج تبلیغات با قیمت مناسب در این سایت میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



در این پست یک مطلب با عنوان مدت زمان پخته شدن مرغ را مطالعه خواهید کرد.

سینه مرغ منبع غنی پروتئین است و در رژیم های مختلف و همچنین در صورت تقاضا در بین ورزشکاران بسیار مورد استفاده قرار می گیرد ، بنابراین در این مقاله با جزئیات به بررسی چقدر زمان و نحوه پخت غذا خواهیم پرداخت. سینه مرغ   در یک قابلمه یا اجاق گاز آهسته قرار دهید تا طعم آن ، نرم و آبدار شود.

تست شخیصت شناسی

چه مدت برای پختن سینه مرغ؟

زمان پخت و پز سینه های مرغ در درجه اول به عواملی مانند نوع مرغ استفاده شده (جوجه گوشتی ، یا مرغ روستایی) بستگی دارد ، کل پستان پخته می شود ، یا به صورت قطعات یا در یک قابلمه برش داده می شود ، یا در یک قابلمه یا استفاده از تجهیزات آشپزخانه (قابلمه ، گلدان ، دیگ دوبل). بیایید با جزئیات بیشتر چند دقیقه برای پختن سینه مرغ را بپزید تا زمانی که به روش های مختلفی پخته شود:

  • چقدر برای پختن سینه مرغ تا زمانی که در یک تابه پخته شود ، چقدر است؟   مدت زمان پخت و پز سینه های مرغ در یک تابه به طور متوسط \u200b\u200b10-30 دقیقه است: سینه مرغ با پوست و استخوان 30 دقیقه پخته می شود ، بدون پوست و استخوان ها (فیله) 20-25 دقیقه پخته می شود و برش های خرد شده در قطعات کوچک سینه مرغ 10-15 تا پخته می شود چند دقیقه بعد از جوشاندن آب در قابلمه.
  • چگونه سینه مرغ را در اجاق گاز آهسته طبخ کنیم؟   سینه مرغ را در 30 دقیقه در حالت "استیو" یا در حالت "بخارپز" ("بخارپز") در اجاق گاز آهسته پخته می شود.

توجه: بهتر است سینه مرغ منجمد را قبل از پختن از یخ زدگی (به طور یکنواخت طبخ کنید) ، در حالی که بهتر است آن را از قبل در دمای اتاق و یا استفاده از مایکروویو در حالت "یخ زدایی" یخ بزنید.

بعد از اینکه بررسی کردیم که چه مقدار سینه مرغ باید پخته شود ، در زیر جزئیات بیشتری را در نظر خواهیم گرفت که بهتر است آن را در یک قابلمه و آهسته طبخ کنید تا گوشت آبدار ، نرم و خوش طعم شود.

چگونه مرغ را در یک قابلمه را به طرز دلپذیری بپزیم؟


2d1wizsmallhiz.jpg

یکی از رایج ترین و مقرون به صرفه ترین روش های پختن سینه مرغ ، پختن آنها در یک قابلمه روی اجاق گاز است ، بنابراین در زیر نگاهی به صورت گام به گام به نحوه جوشاندن صحیح پستان مرغ در یک قابلمه خواهیم داشت:

  • اول از همه ، شما نیاز به یخ زدن سینه مرغ دارید ، که ما آن را خواهیم پخت. این کار بهتر است از قبل با ذوب کردن آن در دمای اتاق یا استفاده از مایکروویو انجام شود.
  • در صورت لزوم سینه را زیر آب جاری شستشو می دهیم ، اگر از روی بقایای پرها پاکسازی شود ، اگر آنها روی پوست و خود پوست باقی بمانند ، چربی و استخوان زیر جلدی قرار می گیرند.
  • سینه مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و آن را با آب سرد پر کنید تا آب کاملاً آن را بپوشاند.
  • ماهی تابه را روی آتش بزرگ قرار می دهیم و به جوش می آوریم ، سپس آتش را کم می کنیم (تا آب خیلی جوش نیاید) ، کف را که در سطح آب تشکیل شده است با یک قاشق بردارید. اگر پستان برای سوپ پخته شد ، باید بعد از جوشاندن آب شور شود ، اگر پستان برای سالاد پخته شد (یا به عنوان یک محصول نهایی برای مصرف با رژیم غذایی) ، بهتر است آن را در انتهای پخت و پز (5-7 دقیقه قبل از پایان پخت و پز) نمک بزنید. همچنین پس از جوشاندن آب ، برای خوش طعم تر شدن گوشت ، 1-2 برگ خلیج ، 3 عدد فلفل دلمه ای را به شکل نخود فرنگی اضافه کنید.
  • پس از جوشاندن آب ، سینه را به مدت 30 دقیقه در صورت کامل بودن پوست و استخوان ها ، 20-25 دقیقه - اگر بدون پوست و استخوان باشد (فیله های بزرگ) و 10-15 دقیقه - اگر فیله ها را به قطعات کوچک برش دهید ، بپزید.
  • در پایان پخت و پز ، اگر سینه مرغ برای آبگوشت (سوپ) پخته نشده بود ، آن را بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا خنک شود ، سپس از آن برای پختن سالاد یا سایر ظروف استفاده می کنیم.

شما همچنین می توانید سینه مرغ را در اجاق گاز آهسته یا دیگ بخار پز بپزید ، بنابراین هر کس این وسایل را داشته باشد ، در حالت های مختلف در مورد نحوه طبخ سینه مرغ در یک اجاق گاز آهسته ، می تواند مفیدتر باشد.

چگونه سینه مرغ را در اجاق گاز آهسته طبخ کنیم؟


hscreenshot-r76451.jpg

یک اجاق گاز آهسته می تواند روند تهیه سینه های مرغ را کمی تسهیل کند ، زیرا در هنگام پخت و پز نیازی به پیروی از این روند نیست. گام به گام نحوه پختن سینه مرغ را در اجاق گاز آهسته (دیگ بخار دوتایی) در نظر بگیرید:

  • همانطور که هنگام پخت و پز در یک قابلمه ، اولین کاری که باید انجام دهید ، یخ زدایی ، تمیز کردن و شستشوی سینه مرغ در زیر آب جاری است.
  • سینه شسته شده با نمک و ادویه جات ترشی جات (به عنوان مثال فلفل) مالیده می شود ، بعد از آن در یک اجاق گاز آهسته قرار داده می شود و با آب سرد پر می شود تا کاملاً گوشت آن را بپوشاند یا یک لیتر آب به اجاق گاز آهسته اضافه شود و سینه مرغ را روی یک کوره بخار مخصوص (مثل دو دیگ بخار) قرار دهید. .
  • اگر پستان مرغ به طور کامل در آب پخته شود و مدت زمان پخت 30 دقیقه یا حالت "Steaming" و مدت زمان پخت 40-45 دقیقه باشد ، اگر گوشت تحت تأثیر بخار بر روی قفسه سیم پخته شود ، حالت پخت و پز "Stewing" را در multicooker قرار می دهیم.
  • بعد از بوق ، سینه پخته شده را از multicooker بیرون می آوریم ، آن را برای آمادگی بررسی می کنیم (گوشت داخل آن باید سفید باشد) و صبر می کنیم تا قبل از خوردن یا استفاده از آن برای پختن ظروف دیگر خنک شود.

توجه: برای پخت سریع گوشت از سینه مرغ در یک اجاق گاز آهسته ، زیرا هنگام پخت و پز در قابلمه ، می توان پستان را از روی پوست تمیز کرد و به قسمت های کوچکتر برش داد. در این حالت بسته به اندازه پستان خرد شده ممکن است زمان پخت و پز 1.5 تا 2 برابر کاهش یابد.

نکات مفیدی برای کمک به جوشاندن سینه مرغ آبدار و نرم

  • بعد از پخت ، گوشت سینه مرغ اگر کل سینه ها را بپزید ، آب آن بیشتر خواهد بود و همچنین مهم است که 5-7 دقیقه قبل از پایان پخت و پز در یک تابه ، سینه را نمک بزنید ، زیرا اگر در ابتدای پخت و پز شور شود ، گوشت خشک می شود.
  • برای جوشانده کردن سینه های مرغ ، بهتر است برگ ماهی خلیج ، نخود فرنگی (سیاه و آلوچه) و کرفس را در یک قابلمه به آب اضافه کنید.
  • اگر پوست را قبل از پختن پوست از مرغ جدا کردید ، پس از پختن گوشت کالری کمتری خواهد داشت ، اما در داخل نرمتر و آبدارتر خواهد بود.
  • بهتر است سینه های مرغ (مانند سایر قسمت های مرغ) را به تدریج در یخچال یا مایکروویو از یخ زدایی کنید ، اما آنها را با آب پر نکنید ، زیرا بعد از پخت و پز ، پس از آن مزه کمتری پیدا می کنند.

در خاتمه این مقاله می توان خاطرنشان کرد که دانستن طرز تهیه سینه مرغ به طوری که نرم و آبدار باشد ، همیشه می توانید آن را به سرعت و خوشمزه برای هر ظرف جانبی ، یا برای سالاد مرغ مورد علاقه خود تهیه کنید. ما نکات و بررسیهای مفید خود را درمورد اینکه چه مدت برای پختن مرغ مرغ تا زمان آماده شدن باقی مانده است ، رها می کنیم ، آن را در کامنت های مقاله بگذارید و اگر برای شما مفید بود در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید.

با این حال ، برای شما که هنوز نمی دانم راز برای شما تعریف می کنم: از میان مواد غذایی معمولی ، یک سرآشپز واقعی همیشه می تواند چیز خاصی را طبخ کند. و دلیل گفتگوی آموزنده ما امروز این سؤال جالب خواهد بود که چگونه می توان یک سینه مرغ خوشمزه را طبخ کرد؟ و از همه مهمتر: چگونه این کار را به درستی انجام دهیم ، برای خوشحال کردن معده خود و هضم دوستان و نزدیکان خود.

فداکاری های آشپزی روزمره

من فکر می کنم خانه داران باتجربه می دانند که سینه مرغ محصولی عملی ، سودآور و مقوی برای تهیه غذاهای روزمره است.

کسانی که هنوز از ماهیت موضوع آگاهی ندارند احتمالاً می پرسند: چرا؟ جواب خواهم داد گوشت مرغ به راحتی مغذی و سالم نیست. این محصولی است که همیشه می توان از آن در آشپزخانه استفاده کرد و اشتهای هر یک از اعضای خانواده با نیازهای ویژه یا فقط کسانی را که دوست دارند معده خود را محکم پر کنند ، برآورده می کند.

مرغ فقط یک بودجه برای خانواده است و از آنجا که با خرید آن می توانید یک ناهار عالی ، رضایت بخش و ارزان تهیه کنید.

برای خود قضاوت کنید ، هنگام پختن سینه های مرغ ، یک آبگوشت فوق العاده به دست می آید ، که از آن می توانید سوپ بسیار جذاب تهیه کنید. کدام یک؟ بله ، هر کدام: سبزی ، قارچ یا رشته فرنگی. و از گوشت نرم ، که بعد از این همه باقی می ماند ، یک غذای دوم خوشمزه و مغذی ایجاد می کنید. در نتیجه: کل خانواده برای پول کاملاً معقول به زباله تغذیه شدند.

سینه مرغ را درمان می کند

از خمیر مرغ آب پز می توانید یک سالاد اصلی و یک شاهکار آشپزی خوشمزه با رشته فرنگی یا سبزیجات تهیه کنید. امکان پخت گوشت از قبل پخته شده با بادمجان ، کدو سبز یا سیب زمینی در فر ، پخت پیتزا ، ایجاد پنکیک مرغ ، خودتان را با یک گلدان ، به عنوان مثال با پنیر ، در سس انار یا ماریناد سویا پخت و همچنین در آخر یک شیرآویای بی اهمیت نیز طبخ کنید.

اما به شخصه ، گرمترین چیز برای من گوشت مرغ آب پز ، خرد شده به قطعات و خرد شده در کره است. و بعد از همه موارد فوق ، باید اعتراف كنید كه حتی اگر فقط گزیده های شما در خانه شما زندگی كنند ، آیا آنها از شام شما آماده نخواهند شد راضی باشند؟

ترفندهای کمی از روند

این واقعیت که پستان مرغ ضروری ترین محصول در آشپزخانه است ، فکر می کنم قبلاً فهمیدیم. این فقط برای درک و درک باقی مانده است: چگونه آن را به طور صحیح طبخ کنیم؟

3375-varennaya-kuritsa37.jpg

برای تکمیل موفقیت آمیز این ماموریت ، می توانم به شما توصیه کنم که به برخی از ظرافت هایی که برای همه کارگران حوزه آشپزی بسیار مفید هستند ، توجه کنید.

1. معطرترین بو و مزه های مرغ ، البته در مرغداری ها از قبل پرورش نمی یابند ، اما ابتدا در نزدیکی حیاط با اقوام روستا اجرا کنید. سپس آنها به طور قهرمانانه جان خود را در تلاش برای سلامتی و سیری معده های ما می گذرانند.

اما اگر اقوام در حومه شهر مشاهده نشوند ، سینه مرغ خریداری شده در سوپر مارکت نیز مناسب است. اما چنین محصولی بسیار سریعتر تهیه می شود ، و یک آبگوشت فوق العاده را می توان در مدت 20 دقیقه از چنین گوشت هایی آب پز کرد.

2. برای تهیه غذای هرچه شیرین تر ، بهتر است از پستان مرغ تازه برای پخت و پز استفاده شود ، زیرا چنین محصولی همیشه بهتر از یخ زده است و زمان نسبتاً مناسبی را در فریزر می گذارید.

اما اگر هنوز کار دیگری نکرد ، بهتر است گوشت را به تدریج یخ زده ، ابتدا در قفسه پایین یخچال و سپس در دمای معمولی اتاق قرار دهید.

و به هیچ وجه نباید مرغ را زیر یک جریان آب گرم یخ زد. با این رویکرد ، یک وعده غذایی مناسب از این ماده ، اگر بتوانم چنین بگویم ، برای شما مؤثر نیست ، زیرا همه با ارزش ترین و خوشمزه های برگشت ناپذیر از طریق لوله ها به فاضلاب نشت می کنند.

3. بسیاری از آشپزهای با تجربه قبل از پختن مرغ ، آن را از فیلم و پوست جدا می کنند. و این یک رسم بسیار خوب است. با این حال ، باید در نظر داشت که در این حالت گوشت خشک تر می شود ، طعم و غنای خود را از دست می دهد ، اما چرب تر و رژیمی تر خواهد بود. از این رو نتیجه گیری: پوست می تواند باقی بماند ، زیرا به هیچ وجه واقعیت این نیست که نتیجه نهایی از این رنج می برد.

4- هنگام کار مستقیم به آشپزی ، قبل از هر چیز به یاد داشته باشید که جوشاندن سینه مرغ به راحتی نمی توان آن را درون یک قابلمه آب ریخت و آن را روی آتش آهسته قرار داد ، انگار که پخته تخم مرغ های سخت پخته می شود.

بنابراین ، نباید با خودانگیختگی بکر به روند کار نزدیک شوید. و شما نباید با قرار دادن احمقانه مرغ را در آب سرد از شیر آب شروع به انجام این کار کنید. و اجرای این ایثار دقیقاً برعکس است. یعنی: صبر کنید تا محتویات ماهیتابه جوش بیاید و هنگامی که اولین حباب ها در آن حباب شود ، سینه را به آرامی در آن پایین بیاورید.

آیا تحقق این شرط مهم است؟ کاش می توانستی! و اگر آن را باور ندارید ، پس خودتان آن را امتحان کنید ، زیرا با گرم شدن تدریجی ، گوشت طعم آن ، مایع اطراف آن را می بخشد و تقریباً بی مزه است.

5- من توصیه نمی کنم گوشت را به تکه های برش بزنم ، در نتیجه نهایی به مثبتی که دارد تأثیر نمی گذارد. بنابراین ، بهتر است کل سینه مرغ را بپزید.

پختن سینه مرغ آسان است!

اگر به پیچیدگی های روند بپردازید ، همه چیز دیگر برایتان پیچیده به نظر نمی رسد ، فقط باید یک تابه مناسب را انتخاب کنید که نباید خیلی بزرگ یا خیلی کوچک باشد. نکته اصلی این است که در آن سینه مرغ کاملاً توسط آب پوشانده شده است.

چگونه آمادگی محصول را تعیین کنیم؟ در ظاهر هنگامی که گوشت به اندازه کافی سست و سبک شد ، ماده در حال اتمام است و به زودی می توانید تابه را از روی حرارت بردارید.

به عنوان یک قاعده ، مدت زمان پخت و پز از نیم ساعت تجاوز نمی کند. پنج دقیقه قبل از آمادگی ، آبگوشت را باید نمک بزنید ، و با نمک بهتر است از قرار دادن چند نخود فلفل سیاه و یک زن و شوهر برگ خلیج فراموش نکنید. این همه ترفندهاست!

febfeb-vkusnaya-grudka.jpg

چیز دیگری؟ خوب ، بله ، البته برای از بین بردن همه اینها ، از قلب خالص توصیه می کنم مرغ را به برش های کوچک برش داده و مقداری بشقاب جانبی ، به عنوان مثال ، ماکارونی ، سبزیجات یا فرنی اضافه کنید. و اگر آن را تازه بخورید خیلی بهتر خواهد بود. هم خوش طعم تر و هم سالم تر خواهد بود.

با احترام ، ولادیمیر مانرووف

1492085-650x515.png

مشترک شوید و اولین کسی باشید که درمورد مقاله های جدید در سایت ، درست از طریق نامه خود ، اطلاعاتی کسب می کنید.

سینه مرغ یک محصول رژیم غذایی واقعی است ، این با یافته های پزشکان ، متخصصان تغذیه ، آشپزهای حرفه ای تأیید می شود. آبگوشتی که پستان نیز دارد بسیار مفید است ، توصیه می شود که در طول درمان بیماری های شدید بخورید. هر دو کودک خردسال و بزرگترها را می توان شیر داد. اما مفید بودن آن ممکن است با طولانی مدت عملیات حرارتی از بین برود. بنابراین برای هر خانم خانه دار که به تغذیه سالم خانواده خود اهمیت می دهد مهم است که بداند چقدر باید پستان مرغ را پخت و پز کند.

فرایند پخت و پز آبگوشت

سینه مرغ را با برش به برش هایی به طول 2-3 سانتی متر ، عرض 1 سانتی متر پخته می كنیم ، كافی است كه برش های پستان را به این روش 15-20 دقیقه بپزید. از چنین سینه ، یک آبگوشت معطر به دست می آید ، در آن می توانید شوید و جعفری ریز خرد شده و همچنین نیمی از تخم مرغ آب پز را قرار دهید. یک ترفند کوچک: اگر سینه خرد شده به مدت 40 دقیقه در مشروبات گیلاس خیس شود ، فشرده شود و آب پز شود ، مدت زمان پخت و پز به 10 دقیقه کاهش می یابد. و غذای حاصل از آن به عنوان آبگوشت صدراعظم نامیده می شود. این یک آبگوشت فوق العاده خوشمزه است که فقط دارای پستان و سبزیجات است ، آن را امتحان کنید!

سالاد سینه

اگر لازم است سینه مرغ را در سالاد قرار دهید ، پاسخ به سؤال نحوه پختن سینه مرغ متفاوت خواهد بود. برای سالاد ، باید کاملاً پخته شود. و توصیه می شود استخوان پستان و غضروف را قطع نکنید. زمان پخت و پز سینه مرغ به 40 دقیقه افزایش می یابد. اگر به مدت یک ساعت یا بیشتر طبخ کنید ، مرغ خیلی نرم می شود و خوردن آن خیلی خوشایند نیست.

پستان می تواند متفاوت باشد

قبل از اینکه فکر کنید پخته شدن مرغ مرغ چه مدت طول می کشد ، باید بدانید مرغ شما چه نوع است. اگر این یک مرغ گوشتی باشد ، زمان پخت و پز دقیقاً همان چیزی است که قبلاً بیان کرده ایم. اما اگر گوشتی مرغ روستایی دارید ، می توانید با اطمینان 10-15 الی 10 دقیقه به هر نوع پخت و پز اضافه کنید. اما ممکن است شما در طی یک مرغ تخم گذار باشید که 2-3 سال زندگی کرده است. در اینجا باید تا یک و نیم ساعت نرمی پخته شود. اما تصور کنید که چقدر ویتامین ها و مواد مغذی با چنین پخت و پز طولانی در گوشت باقی می مانند. چنین مرغهایی را فقط می توان ترشی و خورش داد.

طبخ خوشمزه فیله مرغ. به نظر می رسد که اینجا پیچیده است. اما گاهی اوقات سینه مرغ خشک ، لاستیکی یا فقط بی مزه است.

افرادی که درست می خورند ، هر روز تقریباً سینه مرغ می خورند زیرا تقریباً هیچ چربی ندارد. سینه مرغ از سنین پایین به کودکان داده می شود. برای درست کردن سینه مرغ خوشمزه ، باید نکاتی را رعایت کنید.

مواد تشکیل دهنده

  • فیله مرغ - 2 عدد. (500-600 گرم)
  • نمک به مزه
  • برگ خلیج - 1-2 قطعه.
  • پیاز - 0.5-1 قطعه.
  • هویج - 1 قطعه.
  • کرفس - یک قطعه 2x2 سانتی متر.
  • شوید - 1-2 عدد.

فرآیند پخت و پز

  1. سینه مرغ را بشویید و از چربی و فیبر اضافی خلاص شوید.
  2. آب را درون قابلمه بریزید و آن را به جوش بیاورید. سطح آب داخل ماهیتابه باید اندکی سینه ها را بپوشاند.
  3. فیله مرغ را در آب جوش قرار داده و دوباره به جوش بیاورید. کف و خاک بر روی سطح آب شکل می گیرد ، باید با یک قاشق از آن جدا شود.
  4. برگ درخت گل سرخ ، یک پیاز کامل ، یک تکه هویج و نمک را در قابلمه اضافه کنید. همچنین در صورت تمایل می توانید فلفل ، کرفس ، یک دسته چند شاخه کامل از شوید را اضافه کنید ، بنابراین تهیه آن راحت تر خواهد بود. به مدت 15-20 دقیقه بعد از جوش بپزید ، بگذارید گوشت خنک شود و با طعم اشباع شده برای 15-20 دقیقه دیگر در آبگوشت ، مرغ نرم شود.

برای آبدار شدن سینه مرغ ، از گوشت سرد استفاده کنید نه یخ زده.

مرغ حاوی مقدار زیادی پروتئین ، ویتامین ها ، مواد معدنی و بسیاری از مواد مغذی با حداقل چربی است. در این حالت کم کالری ترین قسمت آن سینه است. متخصصان تغذیه استفاده از آن را به صورت جوشانده توصیه می کنند ، زیرا پس از آن همه چیز در آن ذخیره می شود .با این حال ، کمتر کسی می داند که چگونه سینه مرغ را به طور صحیح و از همه مهمتر چقدر پخته شود. لازم به ذکر است که پستان ، ژامبون و باسن حدود سی دقیقه پخته می شوند. اگر آنها برای سالاد در نظر گرفته شده اند ، توصیه می شود گوشت را در آب جوش ، کمی نمکی قرار دهید ، که در این صورت مرغ ارزش غذایی خود را از دست نمی دهد.

مواد لازم: دو سینه دویست گرم ، آب ، نمک و چاشنی.

سینه ها به خوبی شسته می شوند ، در ظرف مخصوصی که برای استفاده در مایکروویو طراحی شده است ، نمک گذاشته و چاشنی ها را اضافه می کنند. سپس آنها را با آب جوش ریخته می شود تا کل گوشت را بپوشاند ، با درب آن را بپوشانید و با حداکثر توان در فر قرار دهید. در اینجا شما باید میزان پخت مرغ سینه مرغ را مشخص کنید: وقتی آب جوش می آید ، باید مدت زمان 10 دقیقه را با همان قدرت تنظیم کنید.

پس از گذشت زمان ، شما باید گوشت را تهیه کرده و آن را برای آمادگی بررسی کنید. برای انجام این کار ، آنها آن را با چاقو در چندین مکان سوراخ می کنند ، در حالی که نباید خون وجود داشته باشد. اگر مرغ پخته نشده است ، آن را برای مدت 5 دقیقه دیگر برای پخت و پز فرستاده می شود.

وقتی سینه ها آماده شدند ، اجازه می دهند تا خنک شوند ، از آب آن خارج نشود ، به طوری که فرصت خیس شدن داشته و خشک نشوند.

باید گفت اگر وزن گوشت مرغ بیشتر است ، باید زمان پخت آن افزایش یابد.

سینه خوشمزه ترین قسمت مرغ است ، غذاهای مختلف زیادی از این گوشت نرم و کم چرب تهیه می شود.

قبل از اینکه لازم باشد پرنده مناسب را انتخاب کنید. در اینجا لازم به ذکر است که در مواردی که گوشت چسبنده باشد یا پستان کمی افزایش یافته باشد ، به احتمال زیاد این پرنده از غذاهای هورمونی تغذیه می شود ، بنابراین توصیه نمی شود آن را خریداری کنید. مرغ تازه دارای گوشت سفید ، پوست لطیف و نازک و مقیاس های کوچک روی اندام ها است. بهتر است از لاشه مرغی سرد استفاده کنید ، زیرا حاوی مقدار زیادی مواد مغذی است ، بنابراین بهتر است از یک محصول منجمد استفاده نشود.

بنابراین ، چگونه پخته و چه مقدار سینه مرغ شناخته شد. بنابراین ، با جوشاندن آن می توانید فیله ای با کیفیت و یک آبگوشت خوشمزه تهیه کنید که بعدا می توانید از آن برای تهیه سوپ استفاده کنید. خود فیله به عنوان یک غذای مستقل و به عنوان یکی از اجزای مختلف سالادها و غذاهای اصلی استفاده می شود.

در جمع بندی می توان گفت که سینه مرغ تقریباً نیم ساعت پخته می شود ، اما زمان آن به سن پرنده و اندازه آن نیز بستگی دارد. اگر مرغ خیلی قدیمی است ، تا سه ساعت آن را پخته می شود.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟



سایر منابع و مطالب مرتبط با مدت زمان پخته شدن مرغ [ برای قرار گرفتن در این لیست از صفحه تماس با ما اقدام کنید ]
alperi.ru .
زمان پخت و پز سینه مرغ. مفیدترین روش برای پختن سینه مرغ ...

Feb 16, 2019 — مدت زمان پخت و پز سینه های مرغ در یک تابه به طور متوسط ... همچنین پس از جوشاندن آب ، برای خوش طعم تر شدن گوشت ، 1-2 برگ خلیج ، 3 عدد فلفل دلمه ... ادامه...


www.ninisite.com .
مرغ چقدر طول میکشه بپزه؟ | تبادل نظر نی نی سایت

Jul 11, 2018 — مرغ چقدر طول میکشه بپزه؟ 30872 بازدید ... عزیزم بذار تو زودپز نیم ساعت نهایت ۴۰ دیقه پخته ست.بعدم ۱۰ دیقه ... اون گوشته ك دوساعت زمان ميبره. ادامه...


www.cookery.ir .
پخت مرغ ساده - آشپزخانه

گروه غذایی: خوراک - انواع خوراک گوشت مناسبت های خاص - نذری ها خوراک - انواع خوراک مرغ. مدت زمان آماده شدن: معمولی. ابزارهای مورد نیاز: گاز. دستور: ایرانی ... ادامه...


cookpad.com .
مرغ مجلسی دستور توسط rezvani.s - کوکپد

Nov 26, 2017 — شیوه طبخ مرغ، خوشمزه و آسون با رسپی خوب شف طیبه. ... مدت زمان پخت مرغ استانداردي نداره، وقتي آماده است كه وقتي كارد رو توي يه تيكه از مرغ فرو ... ادامه...


salamatmag.ir .
زمان پخت مناسب غذاها – سلامت مگ

Nov 24, 2019 — هرچند که پخت طولانی‌ مدت باعث نرم‌شدن و خوشمزه شدن گوشت می‌شود، ... برای تخم مرغ آبپز ۱۰ دقیقه و برای تخم مرغ عسلی ۳ دقیقه زمان لازم است. ادامه...


www.mizanonline.com .
تخم مرغ در چند دقیقه کامل آبپز می‌شود؟ - خبرگزاری میزان

Apr 26, 2017 — ... خبرگزاری میزان، همانطور در تصویر مشاهده می‌کنید برای داشتن زرده عسلی ٦ دقیقه، برای پخت کافی ١٠ دقیقه و سفت شدن کامل زرده ١٦ دقیقه تخم مرغ ... ادامه...


arga-mag.com .
طرز تهیه مرغ آب پز و نکاتی برای خوش طعم شدن آن - آرگا

Feb 27, 2018 — دستور پخت مرغ آب پز بعد از مدت زمان ذکر شده مرغ آب پز را درون ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و با روش های تزیین مرغ آن را تزیین کنید و به همراه ... ادامه...


persianv.com .
اشباهات پخت مرغ | رایج ترین اشتباهات پخت مرغ در خانه که ...

Feb 10, 2020 — مرغ به دلیل چربی کمی که دارد باید در زمان مناسب پخت شود و گرنه سفت ... اگر می خواهید مرغ را سرخ کنید برای بهتر مزه دار شدن در صورتی که عجله ... ادامه...


article.tebyan.net .
آشنایی با روش تهیه مرغ آب پز و تزئین های آن - تبیان

بازدید : زمان تقریبی مطالعه : 2 دقیقه. تاریخ : پنج شنبه 1393/10/04. مرغ آب پز. برای دیدن فایل ... با این مقدار مواد لازم به اندازه دو عدد از «ران مرغ پخته» خواهیم داشت. ادامه...


forum.iransalamat.com .
8 اشتباه در پخت مرغ - ایران سلامت

اگر مرغ را آب پز می کنید باید حین آب پز شدن آن نگاهی به مرغ بیندازید و آن را تست کنید زیرا اگر مرغ را برای مدت زیادی در آب جوش نگه دارید، این ... ادامه...


fitamin.ir .
چگونه مرغ را فوق العاده خوشمزه و نرم بپزیم؟ - فیتامین

Apr 26, 2020 — هنگام تنظیم برش ها برای برشته شدن، حتماً آنها را در یک لایه قرار دهید. همچنین لازم ... مزیت این روش پخت مرغ، مدت زمان موردنیاز کمتر برای پخت است. ادامه...


www.eghtesadnews.com .
اشتباهاتی در اصول پختن مرغ - اقتصاد نیوز

Apr 3, 2017 — همیشه قبل از پختن مرغ آن را ساعت ها در ترکیبی از آب و ادویه جات بخوابانید. ... همیشه بعد از پخته شدن مرغ ۱۰ دقیقه صبر کنید بعد سرو کنید. ادامه...


namehnews.com .
20 اشتباه رایج در پخت مرغ - نامه نیوز

May 17, 2020 — درست است که نباید اجازه بدهید مرغ قبل از پخته شدن برای مدت طولانی روی ... تواند به کمک شما بیاید و مانع از صرف زمان بیش از حد برای طبخ مرغ شود. ادامه...


group-abc.ru .
طرز تهیه مرغ: دستور قدم به قدم با عکس

گوشت را کاملاً ذوب کنید ، توصیه می شود حتی پس از ذوب شدن به مدت 2-3 ساعت در ... مدت زمان پخت و پز پس از جوشاندن فیله فروشگاه 15-20 دقیقه و فیله مرغ 1.5-2.5 ... ادامه...


kalleh.com .
بهترین روش تهیه تخم مرغ آب پز - کتاب کاله

برای یک شام فوری یا حتی یک صبحانه عالی، گاهی فقط به یک اجاق‌گاز، یک قابلمه و یک عدد تخم‌مرغ نیاز دارید. روش درست تهیه تخم مرغ آب پز را در این مطلب بخوانید. ادامه...


www.beytoote.com .
با گوشت و مرغ ناپز چه کنیم ؟ - بیتوته

با گوشت و مرغ ناپز چه کنیم, برای سهولت در آشپزی توصیه‌هایی برای خانمهای کارمند که می‌خواهند در کوتاهترین زمان ممکن غذایی خوشمزه درست کنند. ... برای آنکه گوشت های سفت یا برخی از مرغهای دیرپز, زودتر پخته شود قبلا گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط کرده ... راز خوشمزه شدن سوپ جو ... ادامه...


www.beytoote.com .
طرز پخت عالی تخم مرغ - بیتوته

نحوه پخت تخم مرغ مراحل پخت تخم مرغ, روش های پخت تخم مرغ, چند روش پخت تخم مرغ, ... تخم مرغ, تکنیک های پخت تخم مرغ,دانستنی های پخت تخم مرغ,مدت زمان پخت تخم مرغ. ... در می آورید، آن همچنان به پختن ادامه می دهد، و همین امر می تواند باعث سفت شدن آن شود. ادامه...


barenj.ir .
آیا روش های صحیح پخت مرغ را می دانید؟ - بارنج

قبل از پخت مرغ آن را به مدت یک یا دو ساعت در ترکیبی از آب نمک و ادویه جات و پیاز بخوابانید به این طریق هم بوی زهم گوشت گرفته می شود و هم طعم و مزه خوبی پیدا می کند. ادامه...


parsiday.com .
طرز تهیه خورش مرغ جاافتاده و غلیظ با طعمی خوشمزه و مجلسی

آموزش دستور پخت و طرز تهیه خورش مرغ جاافتاده غلیظ مجلسی خورش مرغ یکی از مرسوم ... اگر دوست دارید از آب مرغ در کنار این خورش خوشمزه بهره ببرید در زمان اضافه کردن آب ... در این مدت می توانید سیب زمینی را آماده کنید ، برای این منظور سیب زمینی را به ... و مقداری روغن داخل تابه بریزید ، پس از داغ شدن روغن سیب زمینی ها را سرخ کنید. ادامه...


www.borna.news .
اشتباه خطرناک ما هنگام شستن و طبخ مرغ - خبرگزاری برنا

Mar 19, 2020 — شستن غیر اصولی مرغ های خام باعث پراکنده شدن یک نوع باکتری در محیط ... بسیاری از مردم اشتباهاتی را هنگام شستشو و پختن و کباب کردن مرغ و گوشت ... بسیاری از خانم ها عادت دارند که مرغ را مدت زمان زیادی بدون هیچ کاری روی میز رها ... ادامه...


namnak.com .
بهترین روش تهیه “تخم مرغ عسلی” خوشمزه برای صبحانه - نمناک

تخم مرغ عسلی باید طوری پخته شود که سفیده کاملا بسته و زرده کمی شل بماند.پس بعد ... تخم مرغ عسلی ها را بعد از کمی خنک شدن پوست کنید و با پاشیدن مقداری نمک و فلفل روی آن نوش جان کنید. تخم مرغ ... و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد . ادامه...


namnak.com .
مرغ نمکی | طرز تهیه “مرغ نمکی” - نمناک

ابتدا مرغ شسته و تمیز کرده را با پوست به مدت 2 ساعت در آب و نمک بخوابانید.بعد از سپری شدن این زمان آن را از داخل آب و نمک در بیاورید و خشک کنید. بعد داخل مرغ را با پیاز و ... به هیچ وجه در ظرف را تا زمان پخت کامل مرغ بر ندارید. وقتی مرغ آماده سرو شد ... ادامه...


orkidehrestaurant.com .
چقدر طول می‌کشد یک تخم مرغ آب پز ایده آل درست کنم + نحوه نگهداری

Aug 25, 2020 — تخم مرغ آ‌ب پز به خوبی پخته شده هیچ حلقه سبزی دور زرده ندارد و داخل آن نرم و کرمی ... دیگر می‌‌گویند برای آب پز ایده آل تخم مرغ، می‌توانید به مدت ۳۰ دقیقه تخم‌مرغ را در فر قرار دهید. ولی کسانی که تخم مرغ را به عنوان غذای فوری انتخاب می‌کنند مایلند در کوتاه‌ترین زمان ... با گذشت هشت دقیقه، زرده شروع به سفت شدن می‌کند. ادامه...


saednews.com .
آشنایی با گوشت های سفید و روش های گوناگون پخت مرغ | ساعدنیوز

Sep 2, 2018 — اگر زمان کافی برای این کار را ندارید،می توانید مرغ را با همان بسته بندی زیر آب ... مدت پخت ومیزان چربی در قسمت های مختلف بدن مرغ ... توجه داشته باشید پخت بیش ازحد مرغ ،به خصوص سینه مرغ،سبب خشکی وریش ریش شدن آن می شود. ادامه...


www.keshmoon.com .
طرز تهیه مرغ زعفرانی، ساده و مجلسی - کشمون

May 30, 2020 — زعفران تو پخت مرغ، باعث خوش طعم شدن و طلایی رنگ شدن مرغ می‌شه. ... پروتئین، شما رو برای مدت زمان طولانی سیر نگه می‌داره و ممکنه باعث کاهش وزن ... ادامه...



ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر