مدیر استارتر
عضویت: 1387/12/07
تعداد پست: 3503
بچه ها اگه بلدین تروخدا راهنمایی کنید؟ یعنی عادیه بذارم تا چند ساعت دیگه غلیظ می شه؟
مدیر استارتر
عضویت: 1387/12/07
تعداد پست: 3503
یعنس هیشکی بلد نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت؟
عضویت: 1390/01/18
تعداد پست: 1630
عزیزم شعلش رو زیاد کن و در قابلمه رو بردار آبش کم میشه حواست باشه بالای سرش باشی که نسوزی بد خیلی خیلی رو شعله کم بذار تا به روغن بیفته..برای دفعه بعد یادت باشه آبه خورشت رو کم برزی و اگه لازم بود کم کم آب اضافه کنی یعنی کم و در دفعات بیشتر خوش بگذره و نوش جان
هشت پا .اولین و بزرگ ترین فروشگاه اینترنتی لباس کودک و نوزاد
با ارسال رایگان به سراسر ایران
عضویت: 1389/08/24
تعداد پست: 2229
شاید ابش به نسبت گردوهاشزیاده
یدونه کدو خورشتی اگه داری رنده کن توش مامان بزرگم همیشه کدو رنده میکنه توش وخیلی خوشمزه میشه
1522
mahdieh29757
عضویت: 1387/10/01
تعداد پست: 1315
آب زیاد ریختی حتما .البته من تجربه زیادی ندارم 2 با بیشتر درست نکردم . البته من توش غیر از گردو هویج و به و الو له شده هم میریزم . ولی در کل باید آبش تمام بشه و به روغن بی افته
مدیر استارتر
عضویت: 1387/12/07
تعداد پست: 3503
وای مرسی عزیزم......الان در قابلمه رو برداشتم داره می جوشه....اگه آبش کم شد می شه آب اضافه کنم؟؟؟؟
عضویت: 1387/10/01
تعداد پست: 1315
مدیر استارتر
عضویت: 1387/12/07
تعداد پست: 3503
فکر کنم آبش رو زیاد ریختم...مرسی بچه ها..حالا درشو برداشتم....داره جوش می زنه ...می ترسم آبش تموم شه و غلیظ نشه
مدیر استارتر
عضویت: 1387/12/07
تعداد پست: 3503
مرسی مهدیه جوووون.گوشتا رو قلقلی کردم تو اینترنت خوندم یه ساعت آخر طبخ بندازم تو خورشت...شما کی گوشتا رو می ریزین تو خورشت؟؟؟؟؟؟؟؟
8
SUNNY7
عضویت: 1390/01/18
تعداد پست: 1630
یک کار دیگه هم میتونی بکن اگه میخوای دوباره پیاز رنده شده و گردوی خورد شده رو با هم توی ماهیتابه خوب سرخ کن و به خورش اضافه کن و کمی هم روبه انار ات رو بیشتر کن ببین فسنجونهای من حرف نداره اولا برای اینکه خوش رنگ و غلیظ بشه باید خوب همین مخلوط پیاز و گردو رو تفت بعدی البته من چند عدد الو بخرا اضافه میکنم خیلی خیلی لذیذ میشه
عضویت: 1389/08/24
تعداد پست: 2229
با مرغ هم امتحان کنید خوشمزه تر میشه
من مرغ تو فسنجون بیشتر ترجیح میدم تا گوشت
کدو بریز توش هم خوش مزه میشه هم غلیظ میشه
مدیر استارتر
عضویت: 1387/12/07
تعداد پست: 3503
مرسی سان جون. تو کی گوشت قلقلی ها رو اضافه می کنی؟
مدیر استارتر
عضویت: 1387/12/07
تعداد پست: 3503
باران جون کدو ندارم متاسفانه
عضویت: 1390/01/18
تعداد پست: 1630
عزیزم گوشتها رو سرخ کن و بعد اضافه کن چون کلا خورش فسنجون زود میپزه من که از اول اضافه میکنم ولی الان هم دیر نشده
1641
SUNNY7
عضویت: 1390/01/18
تعداد پست: 1630
کدو نریزی؟ این اولین بار که میشنوم هم چه بهتر که نداری
مدیر استارتر
عضویت: 1387/12/07
تعداد پست: 3503
باشه الان گوشتا رو اضافه می کنم....دعا کن غلیظ بشه...البته الان یه ذره از آبکی بودن در اومده
عضویت: 1390/01/23
تعداد پست: 1313
من استاد فسنجونم..البته تجربیاتم رو مدیون مادرم هستم
عضویت: 1390/01/23
تعداد پست: 1313
1..عزیزم ابدا گردو رو نباید با گردو سرخ کرد چون گردو خودش روغن خوشمزه ای میندازه..نیاز نیست بوی روغن پیاز بگیره
2...گردوت باید مقدارش کم نباشه و نوعشم گوشتی و خوب باشه..
اول گردوت رو با مقداری اب در حدی که گردوت خودشو باز کنه بذار رو گاز تا حسابی روغن بندازه با شعله کم.(مادر من واسه ظهر که میخواد بپزه فسنجونو از 7 صبح میذارش رو گاز)
3...کمی کدوی حلوائی که کمی با روغن جامد تفتش دادیو به خورشتت حتما اضافه کن..چون هم غلیظ میشه هم خوش طمع..البته به هم میتونی استفاده کنی...
4..بعد اینکه روغن انداخت اب گوشت یا مرغتو(اگه با مرغ درست میکنی البته)بهش اضافه کن..بعد هم رب انار ملس..اگه شیرین دوست داری کمی شکر هم اضافه کن
5..من اولین بار خودم تو خوابگاه دانشجوئیمون درست کردم..عالی شد..عالی
نوش جان
عضویت: 1389/11/20
تعداد پست: 4311
سلام. منم فسنجونام عالی میشه.( تعریف از خود نباشه)
البته من همیشه با مرغ درست میکنم و به نظرم خوشمزه تره.
اگه فسنجون رو شیرین میکنید بهتره بجای شکر یه تیکه نبات بندازی تا بهتر رنگ بندازه خورشتت.
پنج دقیقه مونده به کشیدن هم 1 قاشق آبلیمو اضافه کن. خیلی هم شیرینش نکن چون فسنجون جزء غذاهای ملسه.
اگر هم دیدی خیلی آبکیه یک قاشق سر پر آرد رو حسابی تفت بده(به اصطلاح بو بده) و به خورشتت اضافه کن ولی کلا سعی کن از اول مقدار موادت رو به اندازه بزنی که نخوای از روشهای دیگه استفاده کنی. (اگه خواستی آرد اضافه کنی ،آرد رو حسابی تفت بده که از خامی در بیاد.) .خوش بگذره.
ﺧﺪﺍﯾﺎ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ﺷﮑﺮﺕ. ﺻﺪﺍﯼ ﻗﻠﺒﺶ ﻫﻢ ﺷﻨﯿﺪﻡ. ﺳﺎﻟﻢ ﺑﯿﺎ ﺑﻐﻠﻢ.