موضوعات وبسایت : مطالب آشپزی
تست شخیصت شناسی

برای غلیظ شدن فسنجون

برای غلیظ شدن فسنجون

نویسنده : علی بجنوردی | زمان انتشار : 19 اسفند 1398 ساعت 13:28

جهت درج تبلیغات با قیمت مناسب در این سایت میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



در این پست یک مطلب با عنوان برای غلیظ شدن فسنجون را مطالعه خواهید کرد.

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white غزل(مامان_هدی)

تست شخیصت شناسی

مدیر استارتر

عضویت: 1387/12/07

تعداد پست: 3503

بچه ها اگه بلدین تروخدا راهنمایی کنید؟ یعنی عادیه بذارم تا چند ساعت دیگه غلیظ می شه؟

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white غزل(مامان_هدی)

مدیر استارتر

عضویت: 1387/12/07

تعداد پست: 3503

یعنس هیشکی بلد نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت؟

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white SUNNY7

عضویت: 1390/01/18

تعداد پست: 1630

عزیزم شعلش رو زیاد کن و در قابلمه رو بردار آبش کم می‌شه حواست باشه بالای سرش باشی‌ که نسوزی بد خیلی‌ خیلی‌ رو شعله کم بذار تا به روغن بیفته..برای دفعه بعد یادت باشه آبه خورشت رو کم برزی و اگه لازم بود کم کم آب اضافه کنی‌ یعنی‌ کم و در دفعات بیشتر خوش بگذره و نوش جان

07d0026d-7b10-486d-9738-ce1112d8b75a.jpg

هشت  پا  .اولین  و بزرگ  ترین  فروشگاه   اینترنتی  لباس  کودک  و نوزاد  

با  ارسال  رایگان  به   سراسر  ایران

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white baran602

عضویت: 1389/08/24

تعداد پست: 2229

شاید ابش به نسبت گردوهاشزیاده
یدونه کدو خورشتی اگه داری رنده کن توش مامان بزرگم همیشه کدو رنده میکنه توش وخیلی خوشمزه میشه

1522 blank-loading.png?width=728&height=90&crop&bgcolor=whiteblank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white mahdieh29757

عضویت: 1387/10/01

تعداد پست: 1315

آب زیاد ریختی حتما .البته من تجربه زیادی ندارم 2 با بیشتر درست نکردم . البته من توش غیر از گردو هویج و به و الو له شده هم میریزم . ولی در کل باید آبش تمام بشه و به روغن بی افته

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white غزل(مامان_هدی)

مدیر استارتر

عضویت: 1387/12/07

تعداد پست: 3503

وای مرسی عزیزم......الان در قابلمه رو برداشتم داره می جوشه....اگه آبش کم شد می شه آب اضافه کنم؟؟؟؟

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white mahdieh29757

عضویت: 1387/10/01

تعداد پست: 1315

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white غزل(مامان_هدی)

مدیر استارتر

عضویت: 1387/12/07

تعداد پست: 3503

فکر کنم آبش رو زیاد ریختم...مرسی بچه ها..حالا درشو برداشتم....داره جوش می زنه ...می ترسم آبش تموم شه و غلیظ نشه

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white غزل(مامان_هدی)

مدیر استارتر

عضویت: 1387/12/07

تعداد پست: 3503

مرسی مهدیه جوووون.گوشتا رو قلقلی کردم تو اینترنت خوندم یه ساعت آخر طبخ بندازم تو خورشت...شما کی گوشتا رو می ریزین تو خورشت؟؟؟؟؟؟؟؟

8 blank-loading.png?width=728&height=90&crop&bgcolor=whiteblank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white SUNNY7

عضویت: 1390/01/18

تعداد پست: 1630

یک کار دیگه هم میتونی‌ بکن اگه می‌خوای دوباره پیاز رنده شده و گردوی خورد شده رو با هم توی ماهیتابه خوب سرخ کن و به خورش اضافه کن و کمی‌ هم روبه انار ات رو بیشتر کن ببین فسنجون‌های من حرف نداره اولا برای اینکه خوش رنگ و غلیظ بشه باید خوب همین مخلوط پیاز و گردو رو تفت بعدی البته من چند عدد الو بخرا اضافه می‌کنم خیلی‌ خیلی‌ لذیذ می‌شه

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white baran602

عضویت: 1389/08/24

تعداد پست: 2229

با مرغ هم امتحان کنید خوشمزه تر میشه
من مرغ تو فسنجون بیشتر ترجیح میدم تا گوشت
کدو بریز توش هم خوش مزه میشه هم غلیظ میشه

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white غزل(مامان_هدی)

مدیر استارتر

عضویت: 1387/12/07

تعداد پست: 3503

مرسی سان جون. تو کی گوشت قلقلی ها رو اضافه می کنی؟

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white غزل(مامان_هدی)

مدیر استارتر

عضویت: 1387/12/07

تعداد پست: 3503

باران جون کدو ندارم متاسفانه

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white SUNNY7

عضویت: 1390/01/18

تعداد پست: 1630

عزیزم گوشتها رو سرخ کن و بعد اضافه کن چون کلا خورش فسنجون زود میپزه من که از اول اضافه می‌کنم ولی‌ الان هم دیر نشده

1641 blank-loading.png?width=728&height=90&crop&bgcolor=whiteblank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white SUNNY7

عضویت: 1390/01/18

تعداد پست: 1630

کدو نریزی؟ این اولین بار که میشنوم هم چه بهتر که نداری

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white غزل(مامان_هدی)

مدیر استارتر

عضویت: 1387/12/07

تعداد پست: 3503

باشه الان گوشتا رو اضافه می کنم....دعا کن غلیظ بشه...البته الان یه ذره از آبکی بودن در اومده

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white رعنا1

عضویت: 1390/01/23

تعداد پست: 1313

من استاد فسنجونم..البته تجربیاتم رو مدیون مادرم هستم

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white رعنا1

عضویت: 1390/01/23

تعداد پست: 1313

1..عزیزم ابدا گردو رو نباید با گردو سرخ کرد چون گردو خودش روغن خوشمزه ای میندازه..نیاز نیست بوی روغن پیاز بگیره
2...گردوت باید مقدارش کم نباشه و نوعشم گوشتی و خوب باشه..
اول گردوت رو با مقداری اب در حدی که گردوت خودشو باز کنه بذار رو گاز تا حسابی روغن بندازه با شعله کم.(مادر من واسه ظهر که میخواد بپزه فسنجونو از 7 صبح میذارش رو گاز)
3...کمی کدوی حلوائی که کمی با روغن جامد تفتش دادیو به خورشتت حتما اضافه کن..چون هم غلیظ میشه هم خوش طمع..البته به هم میتونی استفاده کنی...
4..بعد اینکه روغن انداخت اب گوشت یا مرغتو(اگه با مرغ درست میکنی البته)بهش اضافه کن..بعد هم رب انار ملس..اگه شیرین دوست داری کمی شکر هم اضافه کن
5..من اولین بار خودم تو خوابگاه دانشجوئیمون درست کردم..عالی شد..عالی
نوش جان

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white هستی868

عضویت: 1389/11/20

تعداد پست: 4311

سلام. منم فسنجونام عالی میشه.( تعریف از خود نباشه)
البته من همیشه با مرغ درست میکنم و به نظرم خوشمزه تره.
اگه فسنجون رو شیرین میکنید بهتره بجای شکر یه تیکه نبات بندازی تا بهتر رنگ بندازه خورشتت.
پنج دقیقه مونده به کشیدن هم 1 قاشق آبلیمو اضافه کن. خیلی هم شیرینش نکن چون فسنجون جزء غذاهای ملسه.
اگر هم دیدی خیلی آبکیه یک قاشق سر پر آرد رو حسابی تفت بده(به اصطلاح بو بده) و به خورشتت اضافه کن ولی کلا سعی کن از اول مقدار موادت رو به اندازه بزنی که نخوای از روشهای دیگه استفاده کنی. (اگه خواستی آرد اضافه کنی ،آرد رو حسابی تفت بده که از خامی در بیاد.) .خوش بگذره.

ﺧﺪﺍﯾﺎ ﻫﺰﺍﺭ ﺑﺎﺭ ﺷﮑﺮﺕ. ﺻﺪﺍﯼ ﻗﻠﺒﺶ ﻫﻢ ﺷﻨﯿﺪﻡ. ﺳﺎﻟﻢ ﺑﯿﺎ ﺑﻐﻠﻢ.

1651 blank-loading.png?width=728&height=90&crop&bgcolor=white

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟



سایر منابع و مطالب مرتبط با برای غلیظ شدن فسنجون [ برای قرار گرفتن در این لیست از صفحه تماس با ما اقدام کنید ]
www.ninisite.com .
فسنجونم غلیظ نمی شه چکاررر کنم؟ | تبادل نظر نی نی سایت

Apr 30, 2011 - دوستان می شه کمک....اولین باره فسنجون درست می کنم.از ساعت 3 رو گازه البته زیرش شعله پخش کن گذاشته بودم ولی برش داشتم الان داره همینطور می ... ادامه...


www.chaaredan.ir .
طرز تهیه فسنجان با مرغ و تمام نکات خورشت فسنجون خوشمزه و غلیظ

دستور کامل تهیه فسنجان با مرغ با نکات مهم و طلایی خوشمزه شدن خورشت فسنجان و روش غلیظ شدن و سیاه شدن خورشت فسنجون و همچنین ترفند روغن اتداختن خورشت ... ادامه...


akharinkhabar.ir .
آخرین خبر | فوت آشپزی/ برای غلیظ شدن فسنجان چه باید کرد؟

Mar 24, 1997 - خراسان/ برای غلیظ شدن فسنجان می توان به چند روش عمل کرد. معمولاً هویج یا کدو به آن اضافه می کنند. شما می توانید این مواد را رنده کنید، کمی تفت دهید ... ادامه...


persianv.com .
برای اینكه خورش فسنجان غلیظ شود - پرشین وی

Mar 9, 2009 - برای غلیظ شدن فسنجان می توان به چند روش عمل نمود.معمولاً یا هویج و یا کدو به آن اضافه می کنند.شما می توانید این مواد را رنده کرده، کمی تفت داده و به ... ادامه...


www.2nafare.com .
فوت و فن تهیه خورشت فسنجان اصیل مرحله به مرحله • دونفره

... اصیل ایرانی. روش به روغن افتادن و خوشرنگ شدن فسنجان. ... یک ساعت دیگه هم که صبر کنیم، احساس میکنیم کمی داره غلیظ تر میشه به روغن میوفته. حالا دیگه وقتشه ... ادامه...


www.khanoomgol.com .
شگردهایی تو پخت فسنجان... - خانوم گل

Feb 4, 2012 - فسنجون غذاییه که به پیاز زیادی نیاز داره و اگه پیازش به اندازه باشه خیلی خوشمزه و پر برکت میشه. ... بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست. ... همون طور که می دونید فسنجان هر چی غلیظ تر باشه بهتره اما به دلیل گرونی گردو و به صرفه نبودنش ... ادامه...


www.parsine.com .
راز و رمز یک فسنجان جا‌افتاده‌ و اصیل - پارسینه

Nov 8, 2016 - مغز گردو بکار رفته در این فسنجان کاملا ریز آسیاب نمی‌شود و دانه‌های ریز آن ... ⭕️در صورت تمایل می‌توانید برای یکنواخت شدن خورشت، پیاز را از رنده ... ادامه...


www.niksalehi.com .
ساده ترین روش ها برای غلیظ شدن خورش و سوپ - نیک صالحی

Feb 17, 2019 - بهترین ترفندها غلیظ شدن سوپ و خورش و سس ها را در این مقاله با شما در میان گذاشته ایم. سوپ یکی از بهترین غذاها برای فصول سرد سال است که مواد ... ادامه...


rozanehonline.com .
خورش فسنجان را با این نکات لعاب دار کنید! - روزنه آنلاین

Jun 6, 2017 - در مطلب زیر طرز تهیه خورش فسنجان لعاب دار و بسیار خوش طعم را ... اول : برای خوش طعم شدن آن به نسبت مقدار مغز گردوی خورشت، یک سوم هم مغز پسته ... ادامه...


www.wiki-view.com .
خورشت فسنجون اصیل / فوت و فن بهترین خورشت فسنجون ...

4 days ago - خورشت فسنجون اصیل, فوت و فن بهترین خورشت فسنجون, فسنجون با گوشت, فسنجون برای دو نفر, برای غلیظ شدن فسنجون, طرز تهیه فسنجون برای ... ادامه...



ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر