موضوعات وبسایت : مطالب آشپزی
تست شخیصت شناسی

طرز تهیه فسنجون با گوشت گوسفندی

طرز تهیه فسنجون با گوشت گوسفندی

نویسنده : نادر | زمان انتشار : 10 آذر 1400 ساعت 09:45

جهت درج تبلیغات با قیمت مناسب در این سایت میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



در این پست یک مطلب با عنوان طرز تهیه فسنجون با گوشت گوسفندی را مطالعه خواهید کرد.

یکشنبه، ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ IMG-20150224-WA0044-Large.jpg

تست شخیصت شناسی

فسنجان یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که برخی آن را ترش و برخی آن را ملس یا شیرین می‌کنند، بنابراین بر اساس ذائقه خود می‌توانید آن را تغییر دهید. درصورتی که به غذای شیرین علاقه دارید می‌توانید کمی شکر به آن اضافه کنید. براش ترش کردن آن می‌توانید کمی رب انار به آن اضافه کنید. در اینجا می‌خواهیم نوع ملس آن را به شما معرفی کنیم.

برای 4 نفر

زمان لازم برای تهیه: 30 دقیقه

زمان لازم برای پختن: 2 ساعت

مواد لازم

  • 250 گرم گوشت چرخ کرده
  • 1 فنجان گردوی چرخ کرده
  • 2 عدد پیاز متوسط
  • 2 عدد هویج بزرگ
  • 1 عدد به یا سیب، اختیاری
  • 2 قاشق غذاخوری رب انار (یا سس انار)
  • 3 قاشق غذاخوری شکر
  • یک چهارم قاشق چای خوری زعفران ساییده در 2 قاشق غذاخوری آب جوش
  • 4 فنجان آب
  • نمک برای مزه
  • فلفل برای مزه

طرز تهیه

1. گردوی چرخ شده را در یک قابلمه بزرگ ریخته و 4 فنجان آب اضافه کنید. زمانی که آب جوشید دما را کاهش دهید.

IMG-20150228-WA0042-Medium.jpg

2. در همین حین هویج، یکی از پیازها و به یا سیب را داخل یک تابه جداگانه قرار دهید. آب را اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید. بگذارید پخته و نرم شود.

IMG-20150228-WA0043.jpg

3. پیاز، به (یا سیب) و هویج پخته را رنده کنید و آن را به مخلوط گردو اضافه نمایید.

IMG-20150228-WA0044-Medium.jpg

4. سپس رب انار، شکر و نمک را اضافه نمایید و بگذارید به مدت 60 دقیقه روی دمای کم بپزد و در این عین آن را هم بزنید.

roboshekar-Small.jpg

5. سپس پیاز دیگر را رنده کرده و به گوشت داخل کاسه اضافه کنید. نمک، فلفل و زعفران را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید.

IMG-20150228-WA0050-Small.jpg

6. توپک‌های گوشت را آماده کرده و در تابه نچسب قرار دهید.

IMG-20150228-WA0051.jpg

7. روغن اضافه کنید تا توپک‌های گوشت طلایی شوند.

IMG-20150228-WA0049.jpg

8. توپک‌های گوشت را به ظرف گردو اضافه کرده و بگذارید 60 دقیقه دیگر روی حرارت کم قرار بگیرد. در صورت نیاز آب اضافه کنید. اگر می‌خواهید فسنجانتان شیرین باشد کمی شکر اضافه کنید؛ اگر می‌خواهید ترش‌تر باشد رب انار را افزایش دهید.

IMG-20150228-WA0048-Medium.jpg

9. آن را به صورت گرم و با برنج یا خالی سرو کنید.

IMG-20150224-WA0044-Large-1.jpg

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟



سایر منابع و مطالب مرتبط با طرز تهیه فسنجون با گوشت گوسفندی [ برای قرار گرفتن در این لیست از صفحه تماس با ما اقدام کنید ]
cookpad.com .

ادامه...


paroshat.com .

22‏/04‏/2018 - ادامه...


www.aftabir.com .

23‏/11‏/2009 - ادامه...


irancook.ir .

ادامه...


www.aparat.com .

ادامه...


saten.ir .

24‏/11‏/2016 - ادامه...


salamat.life .

29‏/04‏/2017 - ادامه...


www.bartarinha.ir .

24‏/09‏/2019 - ادامه...


www.2nafare.com .

ادامه...



ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر