موضوعات وبسایت : مطالب آشپزی
تست شخیصت شناسی

غلیظ شدن قیمه

غلیظ شدن قیمه

نویسنده : نادر | زمان انتشار : 17 مهر 1400 ساعت 08:48

جهت درج تبلیغات با قیمت مناسب در این سایت میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



در این پست یک مطلب با عنوان غلیظ شدن قیمه را مطالعه خواهید کرد.

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white طبیعت

تست شخیصت شناسی

عضویت: 1393/07/29

تعداد پست: 1210

جوپرک آسیاب کن 1 قاشق غداخوری توش بریز

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white شکلات(مامی_امیرعلی)

عضویت: 1393/10/28

تعداد پست: 300

اگهم مواد داخلش کاملا پخته شده،در قابلمه رو بگیر بزار بجوشه تا ابش غلیظ بشه.دلمم، بعدشم توش یه قاشق پودر دارچین بریز ابشو غلیظ میکنه

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white کیانا106

عضویت: 1393/08/29

تعداد پست: 4606

بعد آب بریزین و بزارید توی زودپز بپزه

  با احمق ها بحث نمیکنم   

67f54e57-f6e2-4707-8ffe-8fff1eb18b68.gif

در مورد کرونا سوالی داری؟

همین الان از پزشکان متخصص دکتر ساینا سوالت رو بپرس

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white کیانا106

عضویت: 1393/08/29

تعداد پست: 4606

برای اینگه قیمه لعابدار بشه وقتی گوشت با پیاز رو تفت دادین لپه رو بریزین توش و بزارین لپه سرخ بشه عالی میشه غذا

  با احمق ها بحث نمیکنم   

1825 blank-loading.png?width=728&height=90&crop&bgcolor=whiteblank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white diana48

عضویت: 1388/03/18

تعداد پست: 5637

زیرشو یه کم زیاد کن بجوشه قسنگ آبشو بکشه

زیرِ عبا اشرف مخلوقات حضرت محمد هست امام علی و امام مجتبی و امام حسین هستند ولی وقتی جبرییل از خداوند میپرسد چه کسی زیرِ عبا هست ؟خداوند میفرماید هم فاطمه و ابوها و بعلها و.....

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white شکلات(مامی_امیرعلی)

عضویت: 1393/10/28

تعداد پست: 300

کیانا جون الان آبدار شده راهکار بدیم خوب بشه

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white کیانا106

عضویت: 1393/08/29

تعداد پست: 4606

الان فقط زیرشو زیاد کن یا یه کم سیب زمینیشو بیشتر کن زیاد به چشم نیاد

  با احمق ها بحث نمیکنم   

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white آسمان_بهاری

عضویت: 1392/02/24

تعداد پست: 2789

ولی من یه سوال دیگه دارم قیمه چطوری روغن میندازه بعضی قیمه ها روغن و ابشون جداست چطوری اونجوری میشه؟

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white diana48

عضویت: 1388/03/18

تعداد پست: 5637

قیمه باید پیاز داغش زیاد باشه

زیرِ عبا اشرف مخلوقات حضرت محمد هست امام علی و امام مجتبی و امام حسین هستند ولی وقتی جبرییل از خداوند میپرسد چه کسی زیرِ عبا هست ؟خداوند میفرماید هم فاطمه و ابوها و بعلها و.....

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white کیانا106

عضویت: 1393/08/29

تعداد پست: 4606

آسمان جان کاری که گفتم بکن خیلی خوب میشه

  با احمق ها بحث نمیکنم   

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white آوا28754

عضویت: 1390/01/13

تعداد پست: 1999

پیاز قیمه باید زیاد باشه و رنده درشت لعاب دار میشه جو پرکم الان اسیب کن بریز توش با پودر دارچین

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white سرمه14

عضویت: 1392/05/10

تعداد پست: 1520

یه سیب زمینی درسته پوست بگیر بنداز داخلش با قیمه بپزه..لعاب دارمی شه..دوست داشتی بعدش درش بیار بنداز دور..می تونی استفادش کنی

اینجانب روانشناس کیک وشیرینی هستم

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white یاشا6

عضویت: 1386/03/24

تعداد پست: 1850

یه دوستی چند سال پیش به من گفت برای اینکه قیمه ات حسابی لعاب بندازه ، موقعی که داری رب رو تفت میدی ، ییه قاشق کوچیک شکر هم بریز و تفت بده . حسابی خورشتت لعاب دار و قشنگ میشه راستم میگفت خدایی ! من آخرش هم یه کم آبلیمو که میزنم حسابی خوشمزه میشه . جا افتاده و عالی

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white نواااز

عضویت: 1393/10/24

تعداد پست: 440

عزیزم یه قاشق آرد رو توی روغن سرخ کن و بریز توش،حسابی لعاب دار میشه

همه رویاهای ما میتوانند محقق شوند،اگر: ما شجاعت دنبال کردن آنها را داشته باشیم.

1826 blank-loading.png?width=728&height=90&crop&bgcolor=whiteblank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white انیس_w21

عضویت: 1390/11/06

تعداد پست: 716

اگه از این ادویه قیمه هاتی کارا داری بریز هم لعاب دار میشه هم فوق العاده خوش مزه

http://www.niniaxs.ir/index.php/1ta3/1545-2015-02-12-21-31-19گل پسر من فرشته بی بال عاشق عشق دادنشم

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white عطر_و_ادکلن

عضویت: 1392/06/17

تعداد پست: 3530

پیاز داغش فراوون باشه دارچین هم بریز حتما گوشت و پیاز و لپه و ادویه رو سرخ کن لیمو یادت نشه بخای به روغن بیافته یک قالب یخ اخر به غذا اضافه کنی شک بهش وارد میشه و به روغن میافته

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white سرگل7

عضویت: 1391/07/04

تعداد پست: 6318

من هر وقت غذام آبدار میشه زیاد واسه خودم یکی دو لیوان از آب خورش رو میرزم میخورم ایطوری غذا جا افتاد به نظر میاد

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white ثنا27602

عضویت: 1390/07/17

تعداد پست: 489

یه سیب زمینی رو پوست بگیر خام و سرخ نکرده بنداز تو خورشت تا بپزه و لعابدار بشه.

blank-loading.png?width=80&height=85&crop&bgcolor=white نقطه_خانم

عضویت: 1396/10/09

تعداد پست: 436

یه دوستی چند سال پیش به من گفت برای اینکه قیمه ات حسابی لعاب بندازه ، موقعی که داری رب رو تفت میدی ، ...

اگر به خانه ی من آمدی                                         برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم....

1718 blank-loading.png?width=728&height=90&crop&bgcolor=white

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟



سایر منابع و مطالب مرتبط با غلیظ شدن قیمه [ برای قرار گرفتن در این لیست از صفحه تماس با ما اقدام کنید ]
cookpad.com .
خورش قیمه مجلسی و غلیظ دستور توسط Helia joon - کوکپد

Feb 3, 2020 — دستورپخت عالی برای خورش قیمه مجلسی و غلیظ. بزن بریم یه غذا جاافتاده و خوشمززززه و نکات ریز. ادامه...


www.ninisite.com .
چکار کنم قیمه ام غلیظو لعاب دار بشه | تبادل نظر نی نی سایت

Feb 13, 2015 — خیلی آبکی شده جوپرک آسیاب کن 1 قاشق غداخوری توش بریز اگهم مواد داخلش کاملا پخته شده،در قابلمه رو بگیر بزار بجوشه تا ابش غلیظ بشه. ادامه...


www.niksalehi.com .
ساده ترین روش ها برای غلیظ شدن خورش و سوپ - نیک صالحی

Feb 17, 2019 — غلیظ شدن خورش و روش های غلیظ شدن خورش و غلیظ شدن سس و غلیظ شدن سوپ جو وغلیظ شدن سوپ مرغ و غلیظ شدن سوپ خورش قیمه و برای غلیظ شدن سوپ ... ادامه...


www.beytoote.com .
10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم - بیتوته

خوش رنگ شدن قیمه پخت خورش قیمه , نکاتی برای پخت قیمه , خورش قیمه خوشمزه , خوش طعم شدن قیمه , پخت قیمه نذری , نکته برای پخت خورش قیمه. ادامه...


namnak.com .
رمز و راز خوشمزه شدن خورش قیمه + فوت کوزه گری - نمناک

نكات تهيه خورش قیمه و رمز و راز پخت قیمه مجلسی خانگی و چند فوت کوزه گری تهیه آن را در نمناک بخوانید. ادامه...


ladanoil.com .
فوت‌وفن‌های جا افتادن خورش - روغن لادن

عکس: خورش قیمه، دست‌پخت خانم گلزار نورمحمدیان ... مدت زمان پخت خورش فسنجان برای جا افتادن و غلیظ شدن آن بسیار مهم است و تا وقتی روغن بیاندازد باید روی حرارت ... ادامه...


jamejamonline.ir .
به به ... به این می گن قیمه - جام جم

Feb 5, 2013 — این روش باعث خوشمزه و غلیظ تر شدن خورش خواهد شد. زردچوبه را هم در این مرحله داخل مواد بریزید و کمی تفت دهید. همیشه یادتان باشد زردچوبه را سرخ کنید ... ادامه...


www.delpazi.com .
خورشت قیمه مجلسی ( بهترین طرز تهیه خورش قیمه جا افتاده ...

چون اینکار یکی از عوامل دیرپز شدن گوشت است. ... خورشت قیمه با پوره گوجه فرنگی بسیار غلیظ و خوشمزه می‌شود; لپه را اضافه میکنیم و برای 2 دقیقه تفت میدهیم. ادامه...


www.delgarm.com .
ترفند هایی جهت غلیظ کردن خورش کاری - دلگرم

فوت و فن لعاب دار شدن خورش کاری. 1- کمی ماست ساده و بدون طعم را با خورش مخلوط کنید. ماست های غلیظ مثل ماست یونانی بهترین نتیجه را خواهند داشت. فقط کافیست ... ادامه...


chishi.ir .
نکات خورش قیمه و روش هایی برای خوشمزه تر شدن خورش قیمه

غلیظ شدن قیمه علت تیره شدن خورش قیمه فوت و فن خورش قیمه فوت کوزه گری. خورش قیمه از خورش های محبوب ایرانی است که برای اینکه بتوانیم این خورش را با کیفیت ... ادامه...



ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر