عضویت: 1393/07/29
تعداد پست: 1210
جوپرک آسیاب کن 1 قاشق غداخوری توش بریز
عضویت: 1393/10/28
تعداد پست: 300
اگهم مواد داخلش کاملا پخته شده،در قابلمه رو بگیر بزار بجوشه تا ابش غلیظ بشه.دلمم، بعدشم توش یه قاشق پودر دارچین بریز ابشو غلیظ میکنه
عضویت: 1393/08/29
تعداد پست: 4606
بعد آب بریزین و بزارید توی زودپز بپزه
با احمق ها بحث نمیکنم
در مورد کرونا سوالی داری؟
همین الان از پزشکان متخصص دکتر ساینا سوالت رو بپرس
عضویت: 1393/08/29
تعداد پست: 4606
برای اینگه قیمه لعابدار بشه وقتی گوشت با پیاز رو تفت دادین لپه رو بریزین توش و بزارین لپه سرخ بشه عالی میشه غذا
با احمق ها بحث نمیکنم
1825
diana48
عضویت: 1388/03/18
تعداد پست: 5637
زیرشو یه کم زیاد کن بجوشه قسنگ آبشو بکشه
زیرِ عبا اشرف مخلوقات حضرت محمد هست امام علی و امام مجتبی و امام حسین هستند ولی وقتی جبرییل از خداوند میپرسد چه کسی زیرِ عبا هست ؟خداوند میفرماید هم فاطمه و ابوها و بعلها و.....
عضویت: 1393/10/28
تعداد پست: 300
کیانا جون الان آبدار شده راهکار بدیم خوب بشه
عضویت: 1393/08/29
تعداد پست: 4606
الان فقط زیرشو زیاد کن یا یه کم سیب زمینیشو بیشتر کن زیاد به چشم نیاد
با احمق ها بحث نمیکنم
عضویت: 1392/02/24
تعداد پست: 2789
ولی من یه سوال دیگه دارم قیمه چطوری روغن میندازه بعضی قیمه ها روغن و ابشون جداست چطوری اونجوری میشه؟
عضویت: 1388/03/18
تعداد پست: 5637
قیمه باید پیاز داغش زیاد باشه
زیرِ عبا اشرف مخلوقات حضرت محمد هست امام علی و امام مجتبی و امام حسین هستند ولی وقتی جبرییل از خداوند میپرسد چه کسی زیرِ عبا هست ؟خداوند میفرماید هم فاطمه و ابوها و بعلها و.....
عضویت: 1393/08/29
تعداد پست: 4606
آسمان جان کاری که گفتم بکن خیلی خوب میشه
با احمق ها بحث نمیکنم
عضویت: 1390/01/13
تعداد پست: 1999
پیاز قیمه باید زیاد باشه و رنده درشت لعاب دار میشه جو پرکم الان اسیب کن بریز توش با پودر دارچین
عضویت: 1392/05/10
تعداد پست: 1520
یه سیب زمینی درسته پوست بگیر بنداز داخلش با قیمه بپزه..لعاب دارمی شه..دوست داشتی بعدش درش بیار بنداز دور..می تونی استفادش کنی
اینجانب روانشناس کیک وشیرینی هستم
عضویت: 1386/03/24
تعداد پست: 1850
یه دوستی چند سال پیش به من گفت برای اینکه قیمه ات حسابی لعاب بندازه ، موقعی که داری رب رو تفت میدی ، ییه قاشق کوچیک شکر هم بریز و تفت بده . حسابی خورشتت لعاب دار و قشنگ میشه راستم میگفت خدایی ! من آخرش هم یه کم آبلیمو که میزنم حسابی خوشمزه میشه . جا افتاده و عالی
عضویت: 1393/10/24
تعداد پست: 440
عزیزم یه قاشق آرد رو توی روغن سرخ کن و بریز توش،حسابی لعاب دار میشه
همه رویاهای ما میتوانند محقق شوند،اگر: ما شجاعت دنبال کردن آنها را داشته باشیم.
1826
انیس_w21
عضویت: 1390/11/06
تعداد پست: 716
اگه از این ادویه قیمه هاتی کارا داری بریز هم لعاب دار میشه هم فوق العاده خوش مزه
http://www.niniaxs.ir/index.php/1ta3/1545-2015-02-12-21-31-19گل پسر من فرشته بی بال عاشق عشق دادنشم
عضویت: 1392/06/17
تعداد پست: 3530
پیاز داغش فراوون باشه دارچین هم بریز حتما گوشت و پیاز و لپه و ادویه رو سرخ کن لیمو یادت نشه بخای به روغن بیافته یک قالب یخ اخر به غذا اضافه کنی شک بهش وارد میشه و به روغن میافته
عضویت: 1391/07/04
تعداد پست: 6318
من هر وقت غذام آبدار میشه زیاد واسه خودم یکی دو لیوان از آب خورش رو میرزم میخورم ایطوری غذا جا افتاد به نظر میاد
بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ، این روزگار نیست...
عضویت: 1390/07/17
تعداد پست: 489
یه سیب زمینی رو پوست بگیر خام و سرخ نکرده بنداز تو خورشت تا بپزه و لعابدار بشه.
عضویت: 1396/10/09
تعداد پست: 436
یه دوستی چند سال پیش به من گفت برای اینکه قیمه ات حسابی لعاب بندازه ، موقعی که داری رب رو تفت میدی ، ...
اگر به خانه ی من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه خوشبخت بنگرم....