موضوعات وبسایت : مطالب آشپزی
تست شخیصت شناسی

زمان آب پز شدن مرغ

زمان آب پز شدن مرغ

نویسنده : علی بجنوردی | زمان انتشار : 17 دی 1399 ساعت 13:12

جهت درج تبلیغات با قیمت مناسب در این سایت میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



در این پست یک مطلب با عنوان زمان آب پز شدن مرغ را مطالعه خواهید کرد.

%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D8%AE%D8%AA-%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%B3%D8%A8.jpg

تست شخیصت شناسی

زمان پخت مناسب غذاها از جمله مواردی است که برای بسیاری از ما جای سوال است. زیاد پختن غذاها باعث از بین رفتن مواد مغذی همچون ویتامین‌ها می‌شود. پختن کمتر از حد استاندارد، خطر مسمومیت دارد و ممکن است شما را دچار مشکلات گوارشی و دل درد کند. به همین خاطر تصمیم گرفتیم که در قالب مقاله‌ای زمان پخت مناسب و ایمن غذاها را بررسی کنیم. یعنی پخت و پز به شکلی که دچار مسمومیت و مشکلات گوارشی نشویم و در عین‌ حال مواد مغذی و ویتامین‌های غذا را حفظ کنیم.

بهترین شیوه پخت و پز

به طور کلی زمان پخت مناسب به شیوه‌ی پخت و پز شما بستگی دارد. سالم‌ترین راه برای پخت و پز، آب‌پز کردن مواد غذایی است. آبپز کردن و بخار پز کردن هم سلامت غذا را تضمین کرده و هم به بهترین شکل مواد مغذی آن را حفظ می‌کنند. پخت غذا در مایکروویو، قرار دادن در فر، کبابی کردن، گریل کردن و سرخ کردن به ترتیب از نظر سلامتی و حفظ ارزش‌های غذایی ضعیف‌تر هستند. در مقاله‌ی «آیا اشعه مایکروویو ضرر دارد؟» موضوع حفظ ارزش مواد غذایی در مایکروویو را بررسی کردیم و دیدیم که مثلاً در مورد برخی سبزیجات، مایکروویو کردن نسبت به آب پز کردن، در حفظ آنتی اکسیدان‌ها موفق‌تر است.

در این مقاله بیشتر سعی کردیم بر روی زمان پخت مناسب با روش آب پز کردن تمرکز کنیم که از همه بهتر و سالم‌تر است.

زمان پخت مناسب غذاهای پروتئینی

گوشت قرمز: ۳ تا ۴ ساعت

گوشت قرمز برای آب پز شدن به ۳ تا ۴ ساعت زمان نیاز دارد. گوشت باید مغز پخت شود تا خطر مسمومیت‌ها و انتقال انگل‌ها به صفر برسد. در عین حال برای حفظ مواد مغذی، بهتر است که بیشتر از این زمان گوشت را نپزید. هرچند که پخت طولانی‌ مدت باعث نرم‌شدن و خوشمزه شدن گوشت می‌شود، بسیاری از آمینواسیدهای مفید گوشت به آب خورشت یا آبگوشت وارد می‌شوند. اگر گوشت را پیش از آبپز کردن تفت بدهید، زمان پخت بیشتر می‌شود. افزودن نمک در ابتدای پخت نیز زمان پخت مناسب را افزایش می‌دهد.

برای گریل کردن استیک معمولاً پختن به مدت ۴ تا ۶ دقیقه برای هر طرف کافی است و گوشت مغز پخت می‌شود. منتها به دلیل حرارت بالای گریل، بحث از بین رفتن مواد مغذی مثل ویتامین‌های گوشت را داریم. پخت گوشت چرخکرده هم معمولاً ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول می‌کشد.

تخم مرغ: ۳ تا ۱۰ دقیقه

تخم مرغ خام می‌تواند باعث انتقال یک باکتری خطرناک به اسم سالمونلا شود. این خطر در مورد تخم مرغ عسلی یا نیم‌پز هم وجود دارد ولی احتمالش بسیار کمتر است. تخم مرغ سرشار از پروتئین، مواد معدنی، ویتامین B4 و آنتی‌اکسیدان‌ها است. سفیده تخم مرغ تقریباً تمامی آمینواسیدهای ضروری مورد نیاز بدن را دارد و زرده آن یکی از بهترین منابع برای دریافت کلسترول مفید است. برای تخم مرغ آبپز ۱۰ دقیقه و برای تخم مرغ عسلی ۳ دقیقه زمان لازم است. برای نیمرو کردن تخم مرغ هم ۴ دقیقه کافی است و اگر کمی نمک به سفیده بزنید، بهتر می‌بندد.

مرغ: ۳۰ دقیقه

پختن مرغ مثل گوشت قرمز باید به شکلی ایمن انجام شود. خوب پختن مرغ هم باعث خوشمزه شدن غذا می‌شود و هم می‌تواند تا حدی باعث تجزیه آنتی بیوتیک‌های موجود در برخی از گوشت‌ها شود. بهترین روش طبخ مرغ همان آبپز کردن است و می‌توانید از زودپز هم استفاده کنید. مرغ در زودپز ۳۰ دقیقه‌ای حاضر می‌شود و در آب پز کردن در قابلمه معمولی، گاهی ۱۵-۲۰ دقیقه بیشتر زمان می‌برد. اگر می‌خواهید مرغ را در فر حاضر کنید، یک لیوان آب روی سینی بریزید تا مرغ خشک نشود و به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید. اگر از جوجه گردان استفاده می‌کنید، زمان پخت مناسب باز هم ۳۰ دقیقه است.

میگو: ۲ تا ۵ دقیقه

برای آب پز کردن میگو، ۲ تا ۵ دقیقه آن‌ها را درون آب جوش قرار بدهید. برای سرخ کردن یا گریل کردن میگو هم ۲ تا ۵ دقیقه کافی است.

زمان پخت مناسب برای حبوبات و سبزیجات

لوبیا سبز و نخود فرنگی: ۱۵ دقیقه

زمان پخت مناسب این سبزیجات مفید و مغذی، ۱۵ دقیقه در آب جوش است. اگر بلافاصله بعد از پخت این‌ها را در آب سرد بریزید، رنگشان هم حفظ می‌شود. برای حفظ هرچه بهتر مواد مغذی این دو، بهتر است آن‌ها را بخار پز کنید. چون در حین آبپز کردن بسیاری از آنتی اکسیدان‌ها و مواد معدنی سبزیجات از آن‌ها خارج شده و وارد آب می‌شود.

هویج: ۱۵ تا ۴۰ دقیقه

هویج سرشار از بتاکاروتن (پیشساز ویتامین A) و ویتامین‌های B و C است. پختن هویج تا ۲۰ دقیقه معمولاً باعث نرم شدنش می‌شود و در عین حال ارزش غذایی آن را حفظ می‌کند. برای طبخ هویج در فر باید آن را به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. اگر هویج را به خورشت مرغ اضافه می‌کنید، از ابتدا آن را اضافه نکنید و بگذارید برای ۲۰ دقیقه آخر. در این حالت ممکن است هویج‌ها کمی ترد بمانند ولی مواد مغذی آن‌ها حفظ می‌شوند.

اسفناج: ۵ دقیقه

اسفناج یکی از سبزیجات غنی از ویتامین B9 است و حتماً می‌دانید که مقادیر خوبی هم آهن دارد. پختن اسفناج به طور کلی توصیه نمی‌شود ولی اگر خامش را دوست ندارید، بخار پز کردن اسفناج به مدت ۵ دقیقه بهترین راه طبخ است. البته می‌توانید اسفناج را آب پز کنید یا تفت دهید. از نظر سلامت بهترین راه بخارپز کردن و بدترین راه تفت دادن است.

سیب زمینی: ۲۰ تا ۴۰ دقیقه

زمان پخت مناسب برای این خوراکی پرطرفدار و خوشمزه، بستگی به شیوه طبخ و اندازه سیب زمینی دارد. برای آب پز کردن معمولاً ۲۰ تا ۴۰ دقیقه کافی است. برای سرخ کردن ۲۰ دقیقه و برای طبخ در فر ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد کفایت می‌کند. اگر می خواهید سیب زمینی را مایکروویو بپزید، ۵ تا ۱۰ دقیقه زمان می‌برد.

کدو: ۱۰ تا ۴۰ دقیقه

کدو سبز یا زوکینی سرشار از ویتامین‌های B9، B6 و C است. کدو حلوایی هم مقادیر بسیار زیادی بتاکروتن (پیشساز ویتامین A) و کمی چربی گیاهی مفید دارد. برای آبپز کردن کدو سبز ۸ دقیقه کافی است. حواستان باشد که بهتر است زوکینی خیلی نرم نشود چون ارزش غذاییش کم می‌شود. زمان پخت مناسب کدو حلوایی برای آب پز شدن، حدود ۲۰ دقیقه است. کدو سبز را می‌توانید به صورت تابه‌ای هم حاضر کنید که ارزش غذاییش را کم می‌کند ولی مقادیر بسیار زیادی فیبر و چربی مفید به بدنتان می‌رساند. برای این کار ابتدا زوکینی را حلقه حلقه کنید، چند دقیقه با روغن سرخ کردنی و حرارت بالا تفت بدهید. سپس کمی روغن زیتون اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

نخود و لوبیا: ۱ تا ۲ ساعت

مدت زمان مناسب برای نخود و لوبیا خیس نداده زیاد است ولی اگر چند ساعت قبل از پخت آن‌ها بخیسانید، هم نفخشان می‌رود و هم در عرض ۱.۵ تا ۲ ساعت حسابی می‌پزند. طبخ لوبیا سفید و قرمز بیشتر از لوبیا چشم بلبلی و چیتی زمان می‌برد.

عدس: ۱۰ تا ۲۵ دقیقه

عدس پروتئین و قندهای پیچیده‌ی زیادی دارد. یعنی زود سیرتان می‌کند، سیر نگه‌تان می‌دارد و برای مدت طولانی انرژی خواهید داشت. عدس را با حرارت ملایم به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه آبپز کنید. اگر از زودپز استفاده می‌کنید، ۱۰ دقیقه کافی است.

بادمجان: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه

برای خوشمزه شدن بادمجان می‌توانید با کمی روغن سرخ کردنی به مدت ۵ تا ۶ دقیقه تفت بدهید و سپس ۱۰ دقیقه با آب و چاشنی بپزیدش. برای کبابی کردن بادمجان در فر، ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در حرارت ۲۰۰ درجه کفایت می‌کند.

کلم بروکلی: ۵ تا ۱۰ دقیقه

بهترین راه طبخ کلم بروکلی، بخار پز کردن آن است. زمان مناسب پخت بروکلی به شکل بخار پز ۵ دقیقه و به شکل آبپز ۱۰ دقیقه است. می‌توانید بروکلی را در مایکروویو هم بپزید ولی این کار را توصیه نمی‌کنیم چون ۹۷ درصد از آنتی اکسیدان‌های بروکلی با این روش از بین می‌رود. آب پز کردن آن هم ۶۶ درصد آنتی اکسیدان‌ها را از بین می‌برد. برای همین بهترین راه همان بخار پز کردنش است.

دفعات خوانش: 356

برچسب‌ها

مقاله قبلیمقاله بعدی

شاید برایتان جالب باشد

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟



سایر منابع و مطالب مرتبط با زمان آب پز شدن مرغ [ برای قرار گرفتن در این لیست از صفحه تماس با ما اقدام کنید ]
salamatmag.ir .
زمان پخت مناسب غذاها – سلامت مگ

Nov 24, 2019 — گوشت قرمز برای آب پز شدن به ۳ تا ۴ ساعت زمان نیاز دارد. ... خوب پختن مرغ هم باعث خوشمزه شدن غذا می‌شود و هم می‌تواند تا حدی باعث تجزیه آنتی ... ادامه...


arga-mag.com .
طرز تهیه مرغ آب پز و نکاتی برای خوش طعم شدن آن - آرگا

Feb 27, 2018 — بعد از مدت زمان ذکر شده مرغ آب پز را درون ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و با روش های تزیین مرغ آن را تزیین کنید و به همراه زرشک پلو و یا پلو ساده این ... ادامه...


www.ninisite.com .
مرغ چقدر طول میکشه بپزه؟ | تبادل نظر نی نی سایت

Jul 11, 2018 — عزیزم بذار تو زودپز نیم ساعت نهایت ۴۰ دیقه پخته ست.بعدم ۱۰ دیقه سرخش کن. ✌ همگام با تاپیک بامداد خمار با همراهیِ دوست جونیا . گروه آبی ... ادامه...


alperi.ru .
زمان پخت و پز سینه مرغ. مفیدترین روش برای پختن سینه مرغ ...

Feb 16, 2019 — زمان پخت و پز سینه های مرغ در درجه اول به عواملی مانند نوع مرغ استفاده شده ... همچنین پس از جوشاندن آب ، برای خوش طعم تر شدن گوشت ، 1-2 برگ خلیج ... ادامه...


article.tebyan.net .
طرز تهیه مرغ آبپز خوشمزه - تبیان

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه این غذای لذیذ را بیان کنیم. بازدید : زمان تقریبی مطالعه : 4 دقیقه. تاریخ : يکشنبه 1399/04/29 ساعت 12:49. مرغ آبپز. مرغ را می توان ... ادامه...


article.tebyan.net .
آشنایی با روش تهیه مرغ آب پز و تزئین های آن - تبیان

زمان تقریبی مطالعه : 2 دقیقه. تاریخ : پنج شنبه 1393/10/04. مرغ آب پز ... در قابلمه را گذاشته تا مرغ حدود یک و نیم الی دو ساعت بپزد و آب آن جذب مرغ شود و مرغ به روغن ... ادامه...


www.mizanonline.com .
تخم مرغ در چند دقیقه کامل آبپز می‌شود؟ - خبرگزاری میزان

Apr 26, 2017 — ... شدن کامل زرده ١٦ دقیقه تخم مرغ را اب پز کنید و از زمانهای طولانی‌تر اجتناب کنید چراکه ارزش پروتئین ان کم می‌شود. تخم مرغ در چند دقیقه کامل آبپز ... ادامه...


kalleh.com .
بهترین روش تهیه تخم مرغ آب پز - کتاب کاله

کسانی که یک زرده‌ی آبدار و یک سفیده سفت شده را گاهی با هیچ غذای دیگری عوض نمی‌کنند. در این مطلب طرز تهیه تخم مرغ آب پز حرفه‌ای را همراه با زمان لازم برای آبپز کردن ... ادامه...


persianv.com .
پختن مرغ به صورت آب پز و از بین رفتن بوی مرغ - پرشین وی

Jan 25, 2020 — چگونه مرغ را آبپز کنیم و چگونه مرغ را آبپز کنیم تا بوی زهم مرغ ندهد و روش مزه دار کردن ... ۵- در زمان خواباندن مرغ، از سیر رنده شده زیادی استفاده کنید. ادامه...


www.cookery.ir .
پخت مرغ ساده - آموزش آشپزی

مدت زمان آماده شدن: معمولی. ابزارهای مورد ... بهتر است که آب مرغ جمع شود تا سس غلیظ و خوبی برای کنار مرغ آماده شود. نکته. اگر آب مرغ زیاد بود، در ظرف را بردارید تا آب مرغ تبخیر شود. ... میتونیم هم گوشت رو با فلفل شاخ بزی و ادویه و ۱ پیاز آبپز کنیم. ادامه...


orkidehrestaurant.com .
چقدر طول می‌کشد یک تخم مرغ آب پز ایده آل درست کنم + نحوه نگهداری

Aug 25, 2020 — جدول زمانی برای طرز درست کردن تخم مرغ آب پز به چه شکل است؟ ... در این مطلب از بلاگ ارکیده قصد داریم طرز تهیه تخم مرغ آب پز ایده آل و حرفه‌ای را همراه با زمان لازم برای آب پز کردن ... با گذشت هشت دقیقه، زرده شروع به سفت شدن می‌کند. ادامه...


www.ilna.news .
بهترین روش تهیه تخم مرغ آب پز به شیوه سرآشپز‌ها | خبرگزاری ...

Jun 11, 2020 — در مطلب زیر طرز تهیه تخم مرغ آب پز حرفه‌ای را همراه با زمان لازم برای آبپز ... در بعضی از دستور‌ها هم گفته شده که می‌توان تخم‌مرغ را برای آبپز شدن، به ... ادامه...


www.wikihowfarsi.com .
چگونه سینه‌ی مرغ را آب ‌پز کنیم(به همراه تصویر) - wikiHow

می‌توانی سینه‌ی مرغ را به‌صورت ساده آب‌پز کنی و یا به آب چاشنی اضافه کنی. نکته‌ی مهم ... زمان لازم برای پخته شدن سینه‌ی مرغ با پوست و استخوان، ۳۰ دقیقه است. سینه‌ی ... ادامه...


group-abc.ru .
طرز تهیه مرغ آب پز. طرز تهیه مرغ: دستور العمل قدم به قدم با یک ...

گوشت را کاملاً ذوب کنید ، توصیه می شود حتی پس از ذوب شدن به مدت 2-3 ساعت در ... مدت زمان پخت و پز پس از جوشاندن فیله فروشگاه 15-20 دقیقه و فیله مرغ 1.5-2.5 ... ادامه...


cookpad.com .
1٬198 دستور ساده و خوشمزه برای مرغ آب پز توسط آشپزهای خانگی ...

سینه مرغ •قارچ•فلفل دلمه ای•کلم چند تکه•کدو•پیاز•سیر تازه•اسفناج پخته شده به اندازه. ۱ ساعت; ۱ نفر · مرغ بخار پز به همراه سبزیجات · راضیه قدیمی ... ادامه...


www.eghtesadnews.com .
اشتباهاتی در اصول پختن مرغ - اقتصاد نیوز

Apr 3, 2017 — همیشه قبل از پختن مرغ آن را ساعت ها در ترکیبی از آب و ادویه جات بخوابانید. پختن مرغ از طرف غلط. برای پختن مرغ داخل فر باید سینه مرغ به سمت ... ادامه...


cooking.akairan.com .
طرز تهیه مرغ آب پز و نکاتی برای خوش طعم شدن آن - آشپزی

طرز تهیه مرغ آب پز خوشمزه و خوش طعم در منزل با ساده ترین روش به همراه نکات طلایی ... بعد از مدت زمان ذکر شده مرغ آب پز را درون ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید و با روش ... ادامه...


www.beytoote.com .
طرز پخت عالی تخم مرغ - بیتوته

*زمان لازم برای تخم مرغ: از لحظه ای که تخم مرغ را داخل آب می اندازید پخت آغاز می شود و ... در می آورید، آن همچنان به پختن ادامه می دهد، و همین امر می تواند باعث سفت شدن آن شود. ادامه...


www.borna.news .
اشتباه خطرناک ما هنگام شستن و طبخ مرغ - خبرگزاری برنا

Mar 19, 2020 — شستن غیر اصولی مرغ های خام باعث پراکنده شدن یک نوع باکتری در محیط ... اگر مرغ را به مدت زمان طولانی ادویه دار کرده باشید، باز هم جا برای رشد باکتری ها ... آب پز کردن به شیوه صحیح یکی از راه های سالم برای طبخ مرغ می باشد. ادامه...


ghazaa.com .
۸ اشتباه بسیار مهم در پخت مرغ | مجله غذا

اگر مرغ را با دمای بسیار بالایی با اجاق گاز و یا کباب پز بپزید، ممکن است پوست مرغ ... اگر مرغ را آب پز می کنید باید حین آب پز شدن آن نگاهی به مرغ بیندازید و آن را ... ادامه...


namnak.com .
بهترین روش تهیه “تخم مرغ عسلی” خوشمزه برای صبحانه - نمناک

و بعد از اینکه تخم مرغ ها را شستید داخل قابلمه قرار دهید و آنقدر روی آن را آب بریزید تا روی تخم ... تخم مرغ عسلی ها را بعد از کمی خنک شدن پوست کنید و با پاشیدن مقداری نمک و فلفل روی آن نوش جان کنید. ... و زمان پخت و انتظار آن در حدود 5دقیقه میباشد . ادامه...


seemorgh.com .
مرغ آب پز، کبابی یا بریان؟ - سیمرغ

May 30, 2020 — تعدادی دیگر بر این باورند که تنها مرغ آب پز می تواند نیاز تغذیه ای روزانه را ... تری دارد و حرارت زیاد روغن، باعث تغییر رنگ و قهوه ای شدن آرد سوخاری آن و ... های طبخ مرغ است، اما باید بدانید اگر دما و زمان آب پز کردن زیاد باشد، آب جوش ... ادامه...


fitamin.ir .
چگونه مرغ را فوق العاده خوشمزه و نرم بپزیم؟ - فیتامین

Apr 26, 2020 — هنگام تنظیم برش ها برای برشته شدن، حتماً آنها را در یک لایه قرار دهید. همچنین لازم است ... مزیت این روش پخت مرغ، مدت زمان موردنیاز کمتر برای پخت است. البته این روش از ... بعد از این جلز و ولز، حدود یک چهارم فنجان آب را اضافه کرده و درب تابه را قرار دهید. ... راه دیگر برای تقویت طعم مرغ از طریق سوخت پخت و پز شما است. ادامه...


irancook.ir .
راهنمای تهیه تخم مرغ آب پز - ایران کوک

هنگامی که زمان مورد نیاز برای هر مرحله ای که می خواهید (تخم مرغ آب پز عسلی، نیم عسلی و یا سفت)، فرا رسید، بلافاصله تخم مرغ را از ظرف آب جوش به آب سرد منتقل کنید. ادامه...


fidilio.com .
چطوری یه تخم مرغ آبپز خوب و خوشمزه درست کنیم - فیدیلیو

قبل از اینکه شروع به کارکنید یادتان باشد که حتماً از حداقل نیم ساعت قبل تخم‌مرغ‌ها را بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای اتاق برسد. تخم‌مرغ‌ها را در قابلمه قرار دهید و بر ... ادامه...



ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر