موضوعات وبسایت : مطالب آشپزی
تست شخیصت شناسی

استیک ران گوساله

نویسنده : علی بجنوردی | زمان انتشار : 10 آذر 1399 ساعت 11:15

جهت درج تبلیغات با قیمت مناسب در این سایت میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



در این پست یک مطلب با عنوان استیک ران گوساله را مطالعه خواهید کرد.

تست شخیصت شناسی

طرز تهیه استیک ران گاو با لیمو و ادویه

5

(100%)

20

votes

طرز تهیه استیک ران گاو با لیمو و ادویه یک دستور العمل فوق العاده از ترکیب ادویه هایی با طعم های کوبا است که بابد تکه های استیک قبل از کباب کردن یا سرخ کردن برای 30 دقیقه در آب لیموترش و ادویه جات بماند تا مزه دار بشه. می تونید این استیک رو با سیب زمینی کبابی سرو کرد و یا گوشت را به صورت خلال خرد کرده و آن را در سالاد تازه کاهو سرو کرد. استیک ران قسمتی از گوشت پای عقبی گاو است که از کف پا تا مچ پا گاو می باشد. از آنجا که گوشت پا بخاطر تحرک بیشتر حیوان عضلانی تر است و یک بافت همبند دارد و نسبت به دیگر برش های گوشت گاو کمی سفت تر هست باید به آرامی و با حرارت ملایم پخته بشه وگرنه سفت میشه . اما در این روش چون  به مدت 30 دقیقه قبل از پخت و پز در آب لیمو ترش و ادیوه می مونه کمک می کنه تا بافت همبند گوشت شکسته بشه و نتیجه نهایی اون یک استیک لذیذ میشه. 

در مطلب استیک ران Round چیست ؟ می تونید بیشتر اطلاعات بدست بیارید تا موقع خرید مشکلی نداشته باشید.


مواد لازم

  • لیمو ترش : 1 عدد آبدار
  • نمک : 1 قاشق چایخوری 
  • پودر سیر : 1 قاشق چایخوری 
  • زیره : 1 قاشق چایخوری 
  • فلفل سیاه : 1 قاشق چایخوری 
  • تخم گشنیز : 1 قاشق چایخوری 
  • استیک ران : 2 عدد استیک (250 گرمی) ضخامت 3 سانتیمتری

مراحل آماده سازی

مرحله 1

1_250_auto.jpg

برای تهیه این استیک نیاز به برش های استیک گوشت گاو یا گوساله از پای عقب دارین این قسمت از گوشت کم چرب تر و عضلانی هست برای همین اگه خوب پخته نشه سفت میشه پس تمام مراحل رو با من پیش برین و تغییری تو نحوه پخت ندین .

استیک ران Round چیست ؟

مرحله 2

2_250_auto.jpg

1 عدد لیمو ترش آبدار رو آب بگیرید و با 1 قاشق چایخوری نمک ، 1 قاشق چایخوری پودر سیر ، 1 قاشق چایخوری زیره ، 1 قاشق چایخوری تخم گشنیز و 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه که تازه آسیاب کردین مخلوط کنید. من همیشه فلفل سیاه رو با یک فلفل ساب دستی همون لحظه پودر میکنم تا عطر و طعم بهتری داشته باشه.

مرحله 3

3_250_auto.jpg

چربی های اضافه ی دور استیک را بگیرید و با یک چنگال دو طرف برش های استیک را سوراخ کنید علت اینکار برای مزدارتر شدن داخل گوشت و نرم شدن بافت گوشت هست.

مرحله 4

4_250_auto.jpg

برش های استیک و سس لیمو را درون یک زیپ کیف بریزید و برای 30 دقیقه درون یخچال بگذارید در این حین یکبار هم گوشت را پشت و رو کنید تا دو طرف مزه دار بشه.

مرحله 5

5_250_auto.jpg

باربیکو ذغالی رو روشن کنید البته با همین روش مزدار کردن میتونید استیک را در یک تابه هم درست کنید. وقتی ذغال از آتش افتاد و روی ذغال خاکستر گرفت وقت گذاشتن استیک ها هست.

مرحله 6

6_250_auto.jpg

برش های استیک را از کیسه خارج کنید و روی صفحه باربیکیو بذارید دقت کنید ذغال و صفحه کباب پز باید کمی فاصله داشته باشه تا روی استیک نسوزه و داخلش پخته بشه من استیک رو نیم پز دوست دارم برای همین هر طرف استیک رو 5 دقیقه گذاشتم تا بپزه اگه دوست دارین کاملا پخته بشه زمان بیشتری نیاز دارین . بعد از اینکه گوشت را از روی منقل برداشتین برای 10 دقیقه روی تخته یا یک ظرف بذارین استراحت کنه بعد برش بزنید و با یک سالاد کاهو سرو کنید.

نظرات کاربران


برای ارسال نظر ، وارد حساب کاربری خود شوید
ورود به حساب

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟



سایر منابع و مطالب مرتبط با استیک ران گوساله [ برای قرار گرفتن در این لیست از صفحه تماس با ما اقدام کنید ]
hamyarpaz.com .
طرز تهیه استیک ران گاو با لیمو و ادویه - همیارپز

برای تهیه این استیک نیاز به برش های استیک گوشت گاو یا گوساله از پای عقب دارین این قسمت از گوشت کم چرب تر و عضلانی هست برای همین اگه خوب پخته نشه سفت ... ادامه...


hamyarpaz.com .
آموزش نحوه پخت استیک ران گوساله درون فر - همیارپز

آموزش نحوه پخت استیک ران گوساله درون فر. پخت استیک درون فر یکی از روش های محبوب من هست ، چون خیلی راحت هست و من کلا عاشق آشپزی با فر هستم البته ... ادامه...


groohashpazi.blogfa.com .
طرز تهیه استیک - آشپزی - blogfa

استیک مغز ران، نوعی استیک بدون استخوان که به استیک فیله شبیه است. استیک نوعی کباب ... گوشت راسته پاک کرده گوساله 1 کیلو گرم آرد سوخاری 1 پیمانه ادامه...


namnak.com .
طرز تهیه استیک و رمز و راز حرفه ای طبخ استیک - نمناک

طرز تهیه استیک گوشت : ابتدا تکه ای از راسته و یا فیله گوساله را به اندازه کف دست و با ضخامت یک بند انگشت برش بزنید. بهتر است برش ها از یک سمت پهن و از ... ادامه...


www.bartarinha.ir .
سه روش درست‌کردن یک استیک خوشمزه - برترین ها

Jul 10, 2019 — استیک یکی از ساده‌ترین و بهترین غذا‌هایی است که می‌توانید با گوشت بپزید. این غذا به ... گریل کردن در فضای باز طعم دودی به استیک شما می‌دهد. افراد زیادی ... لیپوماتیک بهترین روش پیکرتراشی شکم و پهلو،بازو،ران و ... تخفیف ... ادامه...


barenj.ir .
طرز تهیه استیک راسته گوساله به چه صورت است؟ - بارنج

از میان تمامی غذاهای گوشتی، استیک راسته گوشت گوساله یا گوسفندی، می تواند از بهترین غذاهایی باشد که یک فرد بتواند در یک وعده میل نماید. این غذای لذیذ را شما به ... ادامه...


salamat.life .
12 راز یک استیک خوشمزه و نحوه پختن استیک | سلامت دات لایف

1 گوشتی که برای تهیه استیک استفاده می‌شود یا باید گوشت راسته گوساله باشد یا گوشت فیله که البته گوشت فیله نرم تر و گران تر و برای تهیه استیک‌هایی که ... ادامه...


gooshtcenter.com .
استیک گوساله (کیلویی) - فروشگاه گوشت سنتر

1 دیدگاه برای استیک گوساله (کیلویی). نمره 2 از 5. علی (مالک تایید شده) – ژوئن 3, 2020. برش اصلا استیکی نبود و خورشتی برش داده شده بود. گوشت سنتر (مالک ... ادامه...


esfeee.tebyan.net .
استیک ها - اشپزي

استيك مغز ران، نوعي استيك بدون استخوان كه به استيك فيله شبيه است. استيك نوعي كباب فرنگي ... گوشت راسته پاك كرده گوساله 1 كيلو گرم آرد سوخاري 1 پيمانه ادامه...


www.beytoote.com .
طرز تهیه استیک گوشت گوساله و نکاتی برای پخت استیک

پخت استیک جز غذاهایی است که تهیه آن کمی مشکل است و نیاز به مهارت و تجربه ی زیادی دارد و شما در هر بار طبخ این غذا به نکات تازه ای درباره ی آن پی می برید و روش های ... ادامه...


kalleh.com .
۱۰ فرمان پخت استیک در ماهیتابه - کتاب کاله

اگر می‌خواهید استیک تی‌بن که از قسمت جلویی گوشت کمر گوساله تهیه می‌شود را حاضر کنید، بهتر است از دستگاه گریل استفاده کنید اما اگر می‌خواهید استیک بدون ... ادامه...


www.parsine.com .
همه آنچه باید درباره استیک و انواع آن بدانیم - پارسینه

Jun 17, 2018 — ابتدا باید برای استیک گوشت مناسبی انتخاب کنید بهترین انتخاب راسته گوساله یا فیله گوساله است و بعد باید انواع روش های طبخ گوشت ... ادامه...


ejiga.com .
استیک گوشت ( ) دستور تهیه : من از نرمه ران گوساله (قسمت فیله ...

استیک گوشت (ورق بزنید) دستور تهیه : من از نرمه ران گوساله (قسمت فیله ش) استفاده کردم تو پیاز و آبلیمو و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه دو سه ساعت مرینت کردم ... ادامه...


toomar.net .
طرز تهیه استیک گوساله لذیذ و بسیار خوشمزه

Apr 28, 2017 — طرز تهیه استیک گوساله خوشمزه و لذیذ با سس سبزیجات در منزل با ساده ترین ... در طرز تهیه استیک گوساله از فیله گوساله و روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه ... یک شام ساده تابستانی : طرز تهیه ران مرغ سرخ شده با گوجه گیلاسی و ریحان ... ادامه...


www.padratoosdairy.com .
معرفی نام و مشخصات قسمت های مختلف گوشت گوسفند و گوساله و ...

Nov 30, 2017 — گوشت سردست برای انواع خورشت ها وگوشت ران برای ژیگو و رست بیف خوب ... آب پز کردن و قسمتهای کم حرکت برای کباب و استیک مناسب تر است. ادامه...


mrghasab.com .
چگونه استیک راسته بپزیم؟ - مسترقصاب | خرید گوشت و مرغ

استیک نوعی کباب فرنگی است که وزن هر تکه آن 150 تا 200 گرم و قطر آن 2 تا 4 سانتی متر می باشد. بهترین نوع گوشت برای تهیه استیک، راسته و یا فیله گوساله ... ادامه...


tarifp.ir .
استیک ران گوساله پروتئین تعریف

پروتئین تعریف فروش آنلاین محصولات پروتئینی، تحویل در محل، گوشت مرغ، گوشت قرمز. ادامه...


ronakprotein.com .
استیک گوساله 500 گرمی کشتار داخلی - شرکت روناک پروتئین

استیک گوساله 500 گرمی کشتار داخلی ... گوساله، خرید عمده گوشت، روناک، گوشت، روناک پروتئین، ران گوساله، سینه مرغ، ران مرغ، راسته، ران، بهترین گوشت، بهداشت ... ادامه...


solicofresh.com .
استیک گوساله | سولیکو

استیک گوساله. انواع: استیک ران،استیک فیله،استیک راسته. ترکیبات: بسته بندی های موجود: ویژگی و کاربرد: طعم و رنگ فوق العاده به دلیل استفاده از ادویه مرغوب، ... ادامه...


farstarmeh.com .
گوشت-گوساله - پروتئین فارس تارمه

گوشت-گوساله. ران گوساله · چرخ کرده مخلوط · ماهیچه گوساله · فیله گوساله · استیک · راسته خورشتی. دسترسی سریع; محصولات · صفحه اصلی · ارتباط با ما. دسترسی ... ادامه...


footofan.com .
استیک گوشت گوساله به سبک کره‌ای - فوت و فن

Aug 10, 2017 — استیک گوشت گوساله به سبک کره‌ای ... استیک یک تکه گوشت لخم و سرشار از پروتئین، ویتامین B6 و سدیم و پتاسیم ... ران گوساله با سس آناناس. ادامه...


rkh.ivo.ir .
لیست محصوالت گوشت گوسفندی و گاوی کد تعداد قطعات آنالیز ...

استیک گوساله. 141001. نوع برش. : سفید ران، مغز راسته گوساله. -. برش طولی، قطعات کامال چربی گیری شده است. ,. و وزن. تقریبی هر قطعه. 150. تا. 250. گرم می باشد. ادامه...


lol-eg.com .
طرز پخت استيك گوشت گوساله – كنج كونج

طرز تهیه استیک گوشت گوساله با سس وسترشایر بسیار لذیذ ... - نمناک ... برای پخت این استیک درون فر آموزش نحوه پخت استیک ران گوساله درون فر را مشاهده کنید. ادامه...



ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر