تست شخیصت شناسی

طرز پخت گوشت بوقلمون

نویسنده : علی بجنوردی | زمان انتشار : 06 آذر 1399 ساعت 22:03

جهت درج تبلیغات با قیمت مناسب در این سایت میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



در این پست یک مطلب با عنوان طرز پخت گوشت بوقلمون را مطالعه خواهید کرد.

11821577_692.jpgبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گوشت بوقلمون که حاوی هر دو نوع گوشت سفید و قرمز است دارای طبعی گرم و‌تر بوده و مشخصه بارز آن افزایش حجم توده گوشتی نسبت به استخوان‌ها و در نتیجه ضایعات کمتر نسبت به سایر گوشت‌هاست. گوشت بوقلمون یکی از لذیذترین و سالم‌ترین گوشت‌هاست که در برخی از کشور‌ها به عنوان یک غذای مجلسی در مناسبت‌های خاصی طبخ می‌شود. پخت بوقلمون فوت و فن خاصی دارد که مهم‌ترین قسمت آن مزه دار کردن گوشت با ترکیبی از ادویه‌هاست.

تست شخیصت شناسی

مواد لازم

پاپریکا (فلفل دلمه‌ای قرمز خشک شده) ۱۰۰ گرم
فلفل سیاه ۵۰ گرم
میوه انبه خشک شده ۵۰ گرم
پونه ۵۰ گرم
سیر خشک ۱۰۰ گرم
پیاز خشک ۵۰ گرم
آویشن خشک ۱۰۰ گرم
نمک ۵۰ گرم

مزه دار کردن گوشت بوقلمون

ادویه‌های فوق را به صورت پودر درآورید و سپس با هم ترکیب کنید.
برای مزه دار کردن گوشت بوقلمون، ابتدا تکه‌های بوقلمون را با روغن مایع یا روغن زیتون کاملا چرب کنید، سپس آن‌ها را با ادویه مخصوص پخت بوقلمون بپوشانید.
روی ظرف حاوی بوقلمون را با سلفون بپوشانید و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

مواد لازم

گردن بوقلمون ۲ کیلوگرم
روغن زیتون به میزان لازم
سیر له شده ۳ حبه
پیاز خرد شده ۴ عدد
هویج خرد شده ۴ عدد
دانه زیره سبز و سیاه ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز ۱/۲ قاشق غذاخوری
دانه فلفل سیاه ۱/۲ قاشق غذاخوری
پودر آویشن ۱/۲ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق غذاخوری
برگ بو ۴ عدد
سرکه ۲-۳ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

ابتدا گردن بوقلمون را تمیز بشویید و روی پارچه نخی قرار دهید تا خشک شود.
روغن را در تابه‌ای بر روی حرارت ملایم داغ کرده و گردن بوقلمون را در آن سرخ کنید تا اطراف آن طلایی شود.
گردن‌های سرخ شده را از تابه خارج کرده و پیاز خرد شده را به روغن باقیمانده در تابه اضافه کنید.
پیاز را تفت دهید تا سبک شود، سپس سیر خرد شده را به آن اضافه کرده و با هم تفت دهید تا کمی رنگ بگیرند.
زردچوبه، دانه زیره، تخم گشنیز و دانه فلفل سیاه را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کرده و چند ثانیه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه خارج شود، سپس گردن بوقلمون و هویج را به آن اضافه کنید.
یک پیمانه آب جوش، آویشن، نمک، زنجبیل و برگ بو را اضافه کنید.
اجازه دهید محتویات قابلمه به جوش آید، سپس حرارت را کم کرده و در قابلمه را ببندید.
حدود ۲ ساعت صبر کنید تا خوراک گردن بوقلمون آماده شود.
در اواخر پخت زعفران دم کرده را اضافه کرده و پس از ۱۰ دقیقه حرارت را خاموش کنید.

نکته: می‌توانید خوراک گردن بوقلمون را در فر تهیه کنید، برای این منظور دمای فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و ۱.۵ الی ۲ ساعت زمان دهید تا خوراک آماده شود.

مدت زمان پخت گوشت بوقلمون در فر

مدت زمان پخت گوشت بوقلمون به عوامل زیادی بستگی دارد که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

دمای بوقلمون زمانی که آنرا در داخل فر قرار می‌دهید: قبل از اینکه بوقلمون را در فر قرار دهید، حتما آن را به مدت یک ساعت خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
شکم پر بودن یا نبودن بوقلمون: مواد قرار داده شده در شکم بوقلمون مانع از نفوذ حرارت به عمق گوشت می‌شود، بنابراین بوقلمون شکم پر، مدت زمان بیشتری برای پخت لازم دارد.
دمای فر: دمای فر بین ۳۲۵ درجه فارنهایت تا ۳۷۵ درجه فارنهایت (۱۶۰ تا ۱۹۰ درجه سانتیگراد) برای پخت گوشت بوقلمون توصیه می‌شود. یکی از چالش‌های بزرگ در پخت گوشت بوقلمون کامل، پخت همزمان گوشت سینه و ران است، چون این دو زمان پخت یکسانی ندارند؛ بنابراین با استفاده از یک دمای متوسط همه قسمت‌های بوقلمون به خوبی پخته می‌شود.
میزان باز و بسته کردن در فر: با افزایش تعداد دفعات باز و بسته کردن در فر، زمان پخت گوشت بوقلمون افزایش می‌یابد، بنابراین تا حد امکان از باز و بسته کردن در فر اجتناب ورزید.

نمک سود کردن گوشت بوقلمون
بهترین روش برای مزه دار کردن گوشت بوقلمون، نمک سود کردن آن است. نمک حل شده در آب از طریق منافذ پوست به بافت گوشت بوقلمون نفوذ کرده و علاوه بر ایجاد تازگی و رطوبت گوشت، باعث ایجاد طعم مطبوع آن می‌شود. برای نمک سود کردن بوقلمون مراحل زیر را دنبال کنید:

ابتدا یک قابلمه بزرگ که بوقلمون در آن جا شود، انتخاب کنید.
در قابلمه‌ای بزرگ آب نمک درست کنید، نسبت آب نمک باید به گونه‌ای باشد که به ازای هر ۴ لیتر آب، یک فنجان نمک به آن اضافه شود.
بوقلمون را طوری در قابلمه قرار دهید که کاملا در آب نمک شناور شده و تمام سطح گوشت با آب نمک پوشانده شود.
قابلمه را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید (دمای کمتر از ۴ درجه سانتیگراد) تا گوشت بوقلمون مزه دار شود.
در صورت تمایل می‌توانید به جای آب از آب سیب، سرکه سیب، سرکه برنج، استاک، ماء الشعیر یا هر مایع طعم دار دیگری استفاده کنید.
پس از خارج کردن بوقلمون از ظرف نمک سود حتما سطح آن را خشک کرده و نمک‌های اضافی را از سطح آن پاک کنید.

برای تهیه بوقلمون شکم پر سعی کنید از بوقلمون تازه استفاده کنید و در صورت استفاده از بوقلمون یخی حداقل ۲ روز آن را در یخچال قرار دهید تا یخ آن کاملا باز شود. برای باز شدن یخ بوقلمون هرگز آن را در خارج از یخچال قرار ندهید.
شکم بوقلمون را بیش از حد با مواد پر نکنید. پر کردن بیش از اندازه شکم بوقلمون با مواد، مانع از نفوذ گرمای فر به عمق گوشت بوقلمون شده و در نتیجه زمان پخت افزایش می‌یابد.
گوشت بوقلمون دارای ضخامت بالایی است و برای پخت نیاز به گرمای زیادی دارد، بنابراین بهتر است سطح داخلی و خارجی بوقلمون را مزه دار کنید و آن را در فر قرار دهید تا پخته شود.
قبل از کباب کردن گوشت بوقلمون به آن کره بمالید تا خوشرنگ شده و طعم و مزه آن خوب شود.
در یک ساعت اول پخت، سینه بوقلمون را به سمت پایین قرار دهید و رو به مایع استاک بگذارید تا با بخاری که از استاک بلند می‌شود، پخته و نرم شود، سپس آن را برگردانید تا به طور یکنواخت پخته شود.
یک ساعت قبل از شروع پخت، بوقلمون را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد، در این صورت مدت زمان پخت کاهش می‌یابد.

سخن آخر
گوشت بوقلمون دارای بافت ویژه‌ای است که هنگام طبخ حجم خود را از دست نمی‌دهد و به علت برخوردار بودن از پروتئین بالا، داشتن حداقل چربی اشباع، کمترین سطح کلسترول و فقدان چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز از مزایای بیشتری برخوردار است؛ بنابراین با تهیه انواع غذا با گوشت بوقلمون، این ماده غذایی باارزش را در برنامه غذایی خود قرار داده و با آگاهی از فوت و فن‌های پخت گوشت بوقلمون گامی مهم در جهت حفظ سلامتی خود بردارید.

منبع: ستاره

انتهای پیام/

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟



سایر منابع و مطالب مرتبط با طرز پخت گوشت بوقلمون [ برای قرار گرفتن در این لیست از صفحه تماس با ما اقدام کنید ]
www.yjc.ir .
فوت و فن‌های پخت گوشت بوقلمون - YJC

May 2, 2020 — طرز پخت گردن بوقلمون، مدت زمان پخت گوشت بوقلمون و ادویه مخصوص پخت بوقلمون مواردی هستند که آگاهی از آن‌ها برای تهیه یک غذای مجلسی و خوشمزه ... ادامه...


blog.okcs.com .
3 طرز تهیه خوشمزه بوقلمون سرخ شده، بریان و چلو گوشت بوقلمون ...

چند طرز تهیه بوقلمون سرخ شده و چلو گوشت بوقلمون بسیار لذیذ و خوشمزه. طرز تهیه زرشک پلو با بوقلمون پرتقالی. چند روش موثر گرفتن بوی زهم بوقلمون. خاصیت ... ادامه...


www.beytoote.com .
بهترین روش پخت بوقلمون - بیتوته

طرز پخت گوشت بوقلمون: پخت یک بوقلمون کامل و بی عیب و نقص حتی برای بزرگترین سرآشپزها هم کاری پر استرس است. در این مقاله راهکارها و نکاتی برای پخت یک ... ادامه...


matlabak.ir .
10نوع غذای مجلسی باگوشت بوقلمون+روش طبخ بوقلمون

Dec 10, 2016 — طرز تهیه خورش بوقلمون : گوشت بوقلمون را به تكه‌های ریز قیمه‌ای درآورده و به مدت یك ساعت در پیاز و زعفران قرار داده و در یخچال بگذارید. سپس گوشت‌ها ... ادامه...


parsiday.com .
طرز تهیه خورش بوقلمون مخصوص خوشمزه و مجلسی با سیب زمینی

آموزش دستور پخت و طرز تهیه خورش بوقلمون خوشمزه و مجلسی خورش بوقلمون یکی از انواع خورش های مجلسی و خوشمزه ایرانی است. خورش بوقلمون به دلیل وجود گوشت ... ادامه...


cookpad.com .
404 دستور ساده و خوشمزه برای گوشت بوقلمون توسط آشپزهای ...

دستورهای مربوط به بوقلمون زعفرانی?، خورشت قیمه با گوشت بوقلمون، بوقلمون با ... گوشت بوقلمون پخته شده وریش ریش شده به مقدار لازم، خیارشور نگینی خرد شده، ... ادامه...


sarashpazpapion.com .
دستور پخت چلو گوشت بوقلمون | سرآشپز پاپیون

دستور پخت چلو گوشت بوقلمون توسط tahmineh - گوشت بوقلمون گرم و پرخاصیت بوده و با این نوع طبخ یعنی باسیر دارچین و... ،شما غذایی مقوی برای خانواده تهیه ... ادامه...


chishi.ir .
طرز تهیه ماهیچه بوقلمون خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی - چی شی

طرز پخت ران بوقلمون مجلسی سرخ شده ادویه مخصوص نی نی سایت از بین بردن بوی. ماهیچه بوقلمون ... طرز تهیه چلو گوشت زعفرانی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی. ادامه...


barenj.ir .
طرز تهیه چلو گوشت بوقلمون با دستوری آسان - بارنج

یکی از غذاهای سالم و قوی که می توان باگوشت این پرنده تهیه نمود، چلوگوشت بوقلمونمی باشد لذا در ادامه با نحوه تهیه اینغذا آشنا خواهیم شد. نکته: این ... ادامه...


namnak.com .
طرز تهیه “باقلا پلو” با گوشت بوقلمون - نمناک

گوشت بوقلمون تکه شده سینه یا ران :400 گرم; برنج آبکش شده :4 پیمانه; باقالی پخته شده :به میزان لازم; شوید خرد شده :به میزان لازم; پیاز نگین شده :2 عدد متوسط ... ادامه...


kibo.ir .
طرز تهیه گوشت بوقلمون | طرز پخت ران و سینه بوقلمون | خواص ...

آشنایی با طرز تهیه گوشت بوقلمون و انواع روش مزه دار کردن گوشت بوقلمون و طرز پخت ران و سینه گوشت بوقلمون با طرز تهیه سس مخصوص پخت بوقلمون اهمیت زیادی ... ادامه...


www.sooran.com .
همه چیز درباره طبخ بوقلمون - سوران

Jun 7, 2014 — طرز تهیه: گوشت سینه بوقلمون را با پیاز و 3 تا 4 لیوان آب و گردووکمی نمک در ظرف مناسبی ریخته روی حرارت ملایم میگذاریم رب انار را نیم ساعت اواخر ... ادامه...


www.asriran.com .
طرز تهیه خورش بوقلمون

برای طرز تهیه خورشت بوقلمون، ابتدا پیازها را سرخ کنید زردچوبه و ادویه مرغ را اضافه کنید سپس رب را با مواد سرخ کنید و گوشت بوقلمون را هم اضافه کنید اگر دوست ... ادامه...


www.parsnews.com .
بهترین روش پخت بوقلمون - پارس نیوز

Dec 23, 2018 — در این مقاله راهکار ها و نکاتی برای پخت یک بوقلمون خوشمزه ارائه می گردد. ... وقتی که بوقلمون را در آب نمک می خوابانید ممکن است آب گوشت بوقلمون ... ادامه...


barenj.ir .
طرز پخت غذایی مجلسی با ران بوقلمون - بارنج

جالب است بدانید طعم و مزه هر قسمت از گوشت بوقلمون با هم فرق داشته و به نوبه خود لذیذ هستند. اما در این مقاله قصد داریم طرز پخت ران بوقلمون یا به قول معروف ژیگوی ... ادامه...


easy-bator.com .
روش اصولی پخت بوقلمون - دستگاه جوجه کشی

آموزش روش طرز پخت بوقلمون بهمراه عکس های بوقلمون پخته شده. ... برای اینکه غذایی کافی داشته باشید باید مقدار گوشت انتخابی متناسب با تعداد اعضای خانواده و ... ادامه...


www.tabnak.ir .
دستور پخت ران بوقلمون - تابناک | TABNAK

Feb 8, 2020 — خورش گوجه و بادمجان یکی از خورش‌های خوش طعم ایرانی است که با گوشت قرمز... طرز تهیه قزل آلای کبابی. ماهی قِزِل‌آلا یا گُل‌ماهی از نوع ماهی‌های سردآبی است ... ادامه...


www.melikala.com .
طرز تهیه انواع غذا با بوقلمون کبابی و سرخ کرده با ... - ملی کالا

طرز تهیه باقلا پلو با گوشت بوقلمون. مواد لازم: گوشت بوقلمون تکه شده (سینه یا ران) در حدود 400 گرم ،باقالی پخته شده به میزان لازم ، برنج آبکش شده 4 پیمانه ، شوید ... ادامه...


www.youtube.com .
آموزش پخت چلو گوشت بوقلمون - YouTube

دوستان عزیز یه نکته رو یادتون باشه که گوشت ران بوقلمون گوشت قرمز ... و تایم پخت بالاتری داره پس واسه پخت این چلو گوشت حتما از ران بوقلمون استفاده کنید ... ادامه...


kalleh.com .
طرز تهیه بوقلمون کبابی - کتاب کاله

تهیه یک بوقلمون کبابی در خانه کمی چالش برانگیز است. این گوشت از بهترین گوشت‌ها است زیرا شامل هر دو نوع گوشت سفید و قرمز می‌شود. این نوع گوشت چون میزان ... ادامه...


pars-turkey.com .
چلو گوشت بوقلمون - شرکت بوقلمون پارس

روش پخت. در یک قابلمه، ⅔ کره را گرم کنید. ⅔ پیاز را به آن اضافه کنید و تفت دهید. گوشت بوقلمون را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن عوض شود. زردچوبه و ... ادامه...


www.sofrehkhune.com .
خوراک گوشت بوقلمون - سفره خونه

طرز تهیه : من از ران استفاده كردم. در اين روش اصلا بوي گوشت بوقلمون حس نمي شه. ... نکته : گوشت بوقلمون رو میشه مثل گوشت گوساله در تهيه پلو گوشت و يا خورشت ... ادامه...


vista.ir .
طرز تهیه خورش بوقلمون با رب انار مجلسی و خوشمزه به سه روش

ایرانی ها به استفاده از گوشت مرغ، گوسفند و گوساله عادت دارند، ولی اخیرا گوشت بوقلمون نیز به سبد خانوارهای ایرانی اضافه شده است. بوقلمون در فرهنگ خارجی ها به ... ادامه...



ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر


  • آخرین مطالب
  • گوناگون