تست شخیصت شناسی

طرز پیچیدن بورک

طرز پیچیدن بورک

نویسنده : معین | زمان انتشار : 07 آذر 1399 ساعت 00:26

جهت درج تبلیغات با قیمت مناسب در این سایت میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



در این پست یک مطلب با عنوان طرز پیچیدن بورک را مطالعه خواهید کرد.

324234_1.jpg

تست شخیصت شناسی

یکی از غذاها یا پیش غذاهای معروف کشور ترکیه که خیلی بین ما ایرونی ها طرفدار پیدا کرده بورک هستش و علتشم اینه که علاوه بر خوشمزگی به طبع و ذائقه ما ایرانیا جور میاد و از وقتی خمیر یوفکا (فیلو) رو هم به آسونی تو همه فروشگاه ها میشه پیدا کرد جاشو تو سفره هامون باز کرده و ما انواع مختلف بورک رو با یکم تغییرات تو دستورش که بیشتر باب طبعمون بشه رو تو خونه درست میکنیم. در این مطلب هم طرز تهیه بورک سیگاری با طعم گوشت رو براتون میذارم.

%D8%A8%D9%88%D8%B1%DA%A9-%D8%B3%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-2-540x546.jpg

بورک سیگاری گوشت

مواد لازم برای تهیه بورک گوشت

  • ۱۰ ورق خمیر یوفکا مثلثی
  • ۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱۰۰ گرم قارچ
  • ۵۰ گرم ذرت پخته یخ زده
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۱ عدد پیاز
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • کره به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D9%84%D8%A7%D8%B2%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%A8%D9%88%D8%B1%DA%A9-%D8%B3%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-540x540.jpg

مواد لازم برای تهیه بورک سیگاری گوشت

مراحل تهیه بورک گوشت سیگاری

ابتدا پیاز رو خورد یا رنده کرده و با کمی روغن تفتش میدیم تا طلایی بشه.

%D8%AA%D9%81%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2-3-540x540.jpg

تفت دادن پیاز

وقتی پیاز سرخ و طلایی شد بهش زرچوبه اضافه کرده و رب رو هم میریزیم و مواد رو با هم تفت میدیم تا رب سرخ بشه و از خامی در بیاد و بعد گوشت چرخ کرده نمک و فلفل هم اضافه کرده و تفتشون میدیم تا گوشت هم بپیزه و سرخ بشه.

%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-1-540x540.jpg

اضافه کردن گوشت

داخل یه ماهیتابه دیگه قارچ خورد شده رو با کمی کره و نمک تفت میدیم تا بپزه وآبش هم کاملا کشیده بشه.

%D8%AA%D9%81%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D9%82%D8%A7%D8%B1%DA%86-2-540x540.jpg

تفت دادن قارچ

حالا گوشت و قارج رو با هم مخلوط کرده و کمی تفت میدیم.

%D8%A7%D8%B6%D8%A7%D9%81%D9%87-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%82%D8%A7%D8%B1%DA%86-2-540x540.jpg

اضافه کردن قارچ

ذرت پخته ی یخ زده رو هم کمی تفت میدیم تا آب اضافیش کشیده بشه.

%D8%AA%D9%81%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%B0%D8%B1%D8%AA-1-540x540.jpg

تفت دادن ذرت

ذرت رو هم به مواد اضافه کرده تفت میدیم تا مزه بگیره و حالا مایه بورک حاضره.

%D8%AA%D9%81%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%B0%D8%B1%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D9%82%DB%8C%D9%87-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF-1-540x540.jpg

تفت دادن ذرت با بقیه مواد

پیچیدن بورک سیگاری

برای پیچیدن بورک ابتدا مانند تصویر زیر به مقدار کافی مایه گوشتی و پنیر پیتزا رو روی سطح ورق یوفکا میذاریم.

در صورتی که خمیر یوفکا خشک بود و ممکن بود با پیچیدن شکاف برداره میتونین قبل از اینکه مواد رو روش بذارین با یه فرچه آغشته به شیر یا آب نم دارش کنین.

%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D9%86-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1-%DB%8C%D9%88%D9%81%DA%A9%D8%A7-540x540.jpg

گذاشتن مواد روی خمیر یوفکا

حالا مانند دو تصویر زیر بورک هارو میپیچیم.

%D9%BE%DB%8C%DA%86%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1-540x540.jpg

پیچیدن خمیر

%D8%B1%D9%88%D9%84-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%88%D8%B1%DA%A9-540x540.jpg

رول کردن بورک

در نهایت داخل یه ماهیتابه روغن ریخته و وقتی کاملا داغ شد بورک هارو سرخ میکنیم.

%D8%B3%D8%B1%D8%AE-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%88%D8%B1%DA%A9-540x540.jpg

سرخ کردن بورک

بعد از اینکه بورک ها سرخ شدن روی دستمال کاغذی میذاریمشون تا روغن اضافیشون بره و بعد هم سروشون میکنیم … نوش جان

%D8%A8%D9%88%D8%B1%DA%A9-%D8%B3%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-540x540.jpg

بورک گوشت

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟



سایر منابع و مطالب مرتبط با طرز پیچیدن بورک [ برای قرار گرفتن در این لیست از صفحه تماس با ما اقدام کنید ]
www.2nafare.com .
طرز تهیه بورک گوشت مرحله به مرحله • دونفره

23.07.2017 — طرز تهیه بورک گوشت با آموزش مرحله به مرحله پیچیدن بورک و همچنین طرز تهیه مواد گوشتی داخل بورک که هم میتونه یه وعده عالی باشه و هم یه پیش غذای ... ادامه...


parsiday.com .
طرز تهیه بورک گوشت و پنیر + [آموزش پیچیدن بورك در خمیر ...

دستور پخت غذای بورک گوشت، طرز تهیه مرحله به مرحله بورك گوشت، بورک گوشت ترکی با پنیر، پیچیدن بورک در خمیر یوفکا، بورک گوشت یا لقمه گوشت به عنوان ... ادامه...


www.tasvirezendegi.com .
طرز تهیه بورک پیچ با گوشت و سبزیجات - مجله تصویر زندگی

بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد ... ادامه...


tamasha.com .
طرز تهیه بورک گوشت - تازه ترین ها - تماشا

بورک گوشت یک غذای محبوب ترکیه که خیلی راحت درست میشه. طرز تهیه بورک خوشمزه و لذیذ رو در بانوجان ببینید. ادامه...


tamasha.com .
طرز تهيه و پيچيدن بورک با خمیر یوفکا - سرآشپز - تماشا

بورک رو با هر موادی که دوست دارید میتونید پر کنید که یک میان وعدهو حتی غذای سریع و خوشمزه است.مواد میانی میتونه از مواد ماکارونی یا ... ادامه...


irancook.ir .
بورک گوشت - طرز تهیه بورک گوشت و قارچ خوشمزه ، غذای محبوب ...

بورک (borek) یکی از غذاهای معروف و محبوب ترکیه ای. پایه اصلی این غذای خوشمزه خمیر یوفکا است. بورک گوشت یکی از رایج ترین روش های تهیه بورک ترکی می باشد. ادامه...


blog.okala.com .
طرز تهیه بورک حلزونی ترکیه‌ای با مرغ و قارچ | مجله اکالا

25.01.2020 — بورک به انواعی از غذاهای ترکی گفته می‌شود که مواد اولیه دلخواه را در خمیر یوفکا (خمیر یوفکا خمیر بسیار نازکی است که از آن در تهیه غذا و شیرینی ... ادامه...


www.bartarinha.ir .
دستور تهیه ۸ بورک، میان وعده پرطرفدار ترکیه - برترین ها

09.09.2019 — با ما همراه شوید و طرز تهیه چند نوع بورک خوشمزه را فرا بگیرید. - می‌توانید برای صبحانه یا عصرانه پنیر و سبزیجات را در خمیر یوفکا پیچیده و در ... ادامه...


www.yjc.ir .
دستور تهیه دو مدل بورک بقچه‌ای - YJC

16.11.2018 — طرز تهیه بورک گوشت با آموزش مرحله به مرحله پیچیدن بورک و همچنین طرز تهیه مواد گوشتی داخل بورک که هم میتونه یه وعده عالی باشه و هم یه پیش غذای ... ادامه...


www.yjc.ir .
طرز تهیه بورک ترکیه‌ای +تصاویر - YJC

18.06.2018 — باشگاه خبرنگاران جوان قصد دارد تا در این مطلب طرز تهیه انواع بورک را به شما آموزش دهد تا شما هم لذت طعم این پیش غذای خوشمزه را زیر دندانتان حس ... ادامه...


www.delkhoshi.com .
نحوه پیچیدن بورک بایگانی - Delkhoshi.com

بورک ترکیه (Burek) نوعی اسنک خوشمزه است که جزو غذاهای ترکیه محسوب می شود. این اسنک ترکیه، داخل خمیری به نام خمیر یوفکا یا خمیر فیلو پیچیده می شود. ادامه...


blog.okcs.com .
2 طرز تهیه بورک ترکی گوشت و پنیر و بورک اسفناج ترکی ...

«بورک» یکی از محبوب‌ترین، مشهورترین و قدیمی‌ترین غذاهای فینگرفودی ترکیه است که از زمان حکومت پادشاهان عثمانی تاکنون در تمام وعده‌ها از صبحانه گرفته تا ناهار ... ادامه...


hipatugh.ir .
طرز تهیه بورک مرغ و قارچ و پنیر پیتزا با یوفکا خوشمزه و ...

طرز تهیه بورک مرغ و قارچ و پنیر پیتزا با یوفکا خوشمزه و مخصوص ترکیه ، بورک یک میان وعده بسیار پرطرفدار در کشور ترکیه میباشد . این پیش غذای مجلسی ... ادامه...


namnak.com .
طرز تهیه بورک مرغ با یوفکا - نمناک

بورک مرغ با یوفکا و طرز تهیه بورک مرغ با یوفکا و طرز تهیه انواع غذاهای خارجی خوشمزه را در آشپزخانه نمناک ببینید. ادامه...


harfetaze.com .
آموزش پخت 11 نوع بورک ترکیه ای خونگی با خمیر یوفکا در ...

آموزش 11 نوع بورک ترکیه ای خونگی با خمیر یوفکا, سیب زمینی و پنیر, اسفناج و پنیر, گوشت و قارچ, تره فرنگی, پای گوشت, بورک حلزونی طرز پیچیدن اسامی ... ادامه...


www.beytoote.com .
نحوه درست کردن بورک ترکیه ای - بیتوته

طرز تهیه بورک ترکیه ای بورک ترکیه ای,نحوه پخت بورک ترکیه ای,درست کردن بورک ترکیه ای,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد لازم برای بورک ترکیه ای,پخت غذاهای ... ادامه...


www.digikala.com .
طرز تهیه بورک گوشت ترکی (دستور پخت و آموزش تصویری ...

28.03.2020 — دستور پخت بورک ساده است. یکی از محبوب‌ترین و رایج‌ترین انواع بورک، بورک ترکی با گوشت و قارچ است. طرز تهیه بورک گوشت را به شما آموزش ... ادامه...


kalleh.com .
طرز تهیه بورک گوشت و قارچ خوشمزه و پرطرفدار - کتاب کاله

بورک غذای خوشمزه ترکیه‌ای است که در انواع مختلف سرو می‌شود. در این دستور به شما طرز تهیه خوشمزه‌ترین بورک گوشت و قارچ را آموزش می‌دهیم. ادامه...


www.pinterest.com .
طرز تهیه بورک گوشت و پنیر + [آموزش پیچیدن بورك ... - Pinterest

Oct 6, 2020 - دستور پخت غذای بورک گوشت، طرز تهیه مرحله به مرحله بورك گوشت، بورک گوشت ترکی با پنیر، پیچیدن بورک در خمیر یوفکا، بورک گوشت یا لقمه ... ادامه...


mimazy.com .
5 نوع طرز تهیه بورک - فروشگاه اینترنتی میمذی

30.05.2020 — طرز تهیه بورک به شکل مثلث: مواد لازم: خمیر یوفکا 1 بسته; اسفناج نیم کیلو; پنیر لیقوان 100 گرم; روغن مایع 1 پیمانه; ماست 1 پیمانه. ادامه...


sarashpazpapion.com .
دستور پخت بورک | سرآشپز پاپیون

دستور پخت بورک توسط آشپزی مثبت - خوراک بقچه ای ویژه تابستان. ... بورک. طرز تهیه ... عکس مرحله 6 تهیه بورک. عکس مرحله 8 تهیه بورک. عکس و تصاویر ارسالی ... ادامه...


snappfood.ir .
طرز تهیه بورک گوشت - مجله ی اسنپ فود - منبع کامل بررسی ...

23.09.2018 — طرز تهیه بورک گوشت با همه‌ی سادگی‌اش ذائقه‌ی شما را با غذاهای ترکیه‌ای آشنا خواهد کرد. بورک (Borek) جزو غذای ملل محسوب می‌شود و شاید بورک گوشت ... ادامه...


www.istanbulsara.com .
طرز پیچیدن بورک با خمیر یوفکا Archives - استانبول سرا

بورک گل بورک نوعی خوراک خمیری مخصوص کشور ترکیه است که با استفاده از خمیر نازکی به نام خمیر فیلو یا خمیر یوفکا تهیه می‌شود. مواد لازم برای تهیه بورک گل: ... ادامه...



ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر


  • آخرین مطالب
  • گوناگون