طرز تهیه قیمه بادمجان با زودپز
1 ساعت
چند تکه گوشت
ادویه به مقدار لازم
2 قاشق رب گوجه
2 عدد بادمجان
1 عدد پیاز
1 عدد سیب زمینی بزرگ
3 قاشق غذاخوری پر لپه
مراحلابتدا پیاز را در زودپز سرخ میکنیم. بعد از طلایی شدن تکه های گوشت را به پیازها اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا سرخ شود. سپس ادویه شامل نمک فلفل و زردچوبه و رب گوجه می شود. را اضافه و دوباره تفت می دهیم. دو لیوان آب به مواد اضافه می کنیم و درب زودپز را میگذاریم تا خوب جا بیفتد.بعد از گذشت یک ساعت درب زود پز را...
تاریخ 08 فروردین 1401